in , ,

Agyhalál – Egy volt 444-es írt egy cikket arról a New York Times-ba, hogy Orbán megfenyegette a Néppártot ..amit aztán a 444.hu szemlézett a New York Times szerzőjére hivatkozva

Tömény agyhalál

Elemzést tett közzé a New York Times Orbán Viktor és az Európai Unió viszonyáról – írta meg a 444.hu. A cikk, amit a lap brüsszeli tudósítója, Steven Erlanger és Benjamin Novak jegyez, több mint egy tucat volt és jelenlegi uniós vezetővel készített interjú nyomán készült. A dolog érdekessége, hogy a 444.hu a New York Times szerzőjeként hivatkozik Novák Benjáminra, miközben 2019-ben Novák a 444.hu angol hírlevelének egyik szerkesztője is volt. Jelenleg nem szerepel az impresszumban a neve.

Magyarán a 444.hu egykori újságírója írt egy cikket a New York Timesba, amit aztán a 444.hu szemlézett.

Az írás egyébként végigveszi a Fidesz és a Néppárt megromlásának legfontosabb állomásait a médiatörvény és az alkotmány kétharmados elfogadásától kezdve a migrációs krízisen át a Néppárton belüli konfliktusokig.

A cikk szerint 2018 májusában, nem sokkal a Fidesz újabb kétharmados győzelme után, Orbán Viktor Brüsszelben asztalhoz ült Joseph Daul akkori pártelnökkel és későbbi utódjával, Manfred Weberrel.

A szerzők egy tisztviselőre hivatkoznak, akit azonnal értesítettek a találkozón elhangzottakról – az ő beszámolója szerint pedig Daulék figyelmeztették a magyar miniszterelnököt, hogy ha folytatja agresszív politikáját, veszélybe kerülhet a Fidesz néppárti tagsága.

Orbán a forrás szerint a friss kétharmaddal a háta mögött »úgy érezte magát, mint aki szteroidon van«, és kőkeményen visszavágott a néppárti vezetőknek” – forgalmaz a 444.

„Ha megpróbáltok kirúgni, elpusztítalak benneteket”

– fogalmazott állítólag a magyar miniszterelnök.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Agyhalál – Bezzegrománia: elromlott egy város távhőszolgáltatója Romániában, a szerelők helyett egy papot küldtek a helyszínre

Az Orbán-fóbiás Péterfy Bori sötéten látja a világot – Tán vegye le a napszemüvegét