in ,

Törés a baloldalon – A Mandiner elővette ismét a sátánista Perintfalvi ritát – Odaszúrt Perintfalvi a Magyar Péterért rajongóknak

A kormánykritikus teológus szerint „ha valaki Messiásnak tekinthető ebben az országban, az Iványi Gábor”.

 Iványi Gábort gyanúsítottként idézték be a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre. A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) vezető lelkészének csütörtökön kellett megjelennie a hatóság előtt. A hírre néhány napos késéssel Perintfalvi Rita is reagált közösségi oldalán.

Mint arra a Mandiner olvasói emlékezhetnek, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt kezdeményezte a letartóztatását annak a több egyházi intézményért felelős gazdasági vezetőnek, aki 6,5 milliárd forintot meghaladó közterhet mulasztott el bevallani és megfizetni – derült ki a Békés Vármegyei Főügyészség közleményéből, miután bilincsben vitték el Iványiék egyházának gazdasági vezetőjét. A hatóságok szerint gazdasági bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt zajlik ellene eljárás.

Odaszúrt Perintfalvi a Magyar Péterért rajongóknak

Iványi Gábor idézése kapcsán Perintfalvi Rita közösségi oldalán többek között azt írta: „ha valaki tekinthető ebben az országban Messiásnak, a szegények és kiszolgáltatottak és a szabadság Messiásának, akkor az éppen Iványi Gábor!”

 

A teológus szerint ugyanis Iványi „13 éve elképesztő szélmalomharcot folytat a hatalommal csupán azért, hogy a MET végezhesse szolgálatát és megkapja ugyanazokat a támogatásokat, amelyeket a többi egyház” – sorolta.

Szóval vigyázó szemetek Iványi Gáborra vessétek, 

most több szüksége van Rátok, mint valaha!” – írta bejegyzésében.

 

 

(Mandi)

 

 
 

 

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Poloska Péter „Nemzeti menetet” tervez – Kacag a májunk

Be kéne már ezt a tévét zárni – Milliós bírságok, kínos vidékizés – botrányt botrányra halmoz az RTL