in ,

Tordai megkapta külföldről az utasítást, és kijelentést tett: külön kell indulni az EP választásokon

utasítások jöttek

Heteken keresztül csend volt odaát külföldön, a Központban, ezért itthon is a liberális politikai csicskák hallgattak, ahogy kell, hiszen nem volt utasítás, nem mondták meg nekik odaátról, hogy mi kell mondani.

Az egyik csicska politikus (Tordai) interjút adott a Telex nevű álhírgyárnak, melyben Tordai kijelentette, hogy itt az ideje külön indulni az EP választásokon. Megjött tehát az ukáz külföldről, elbukott az összefosás, lehet szétválni, és ezt most a magyar nemzetre nézve teljesen haszontalan illető, Tordai bejelentette.

És szét is válnak. Azért azt megnéznénk, hogy a Magyarországon egyáltalán nem ismert hazaáruló, Jávor Benedek listája hány szavazatot ér majd el a következő választásokon, hiszen a nem létező, nem mérhető Párbeszéd nevű párt támogatottsága lényegében 0%. Mégis lesz féltucat képviselője a parlamentben! Na ez az igazi varázslat, bűvészkedés. Beterelték egymást egy közös listára, és egy mérhetetlen párt féltucatnyi helyet kaptak az országházban. Szép.

Van egy fogadásunk: teljesen egyedül a Párbeszéd nem fog indulni az EP választásokon, ugyanis kiderül, hogy a kutya sem szavazna rájuk.

Fogadjunk?

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Erzsi néni otthagyja Kamu Gerit, és beül a parlamentbe! Tudják miért? Mi tudjuk….

Ungár Peti nekiment Tordai Bencének: lehet, hogy minket kicsit jobban megviselt a vereség, mint Tordai Bencét