in , ,

Bognár Zsolt színművész üzenete a magyaroknak az EP választásra – Ébresztő Európa!

Aki NEM LÉP EGYSZERRE, nem kap rétest….

Orbán Viktor régen ehetett rétest akár reggelre, akár estére, mert 2010 óta az európai politika színpadáról, történéseinek terülj-terülj asztalkájáról hazai ellenzékünk karöltve az uniós őrmestereikkel mindent felzabáltak előle, a túróst, a meggyest, a mákost, sőt az összes almást is.
Nevezettek vezényszóra, füttyszóra vagy saját téves meggyőződésükre hagyatkozva úgy menetelnek az európai átlagpolgárok akaratával szemben, hogy az csuda. Ők egyszerre lépnek és még büszkék is erre.

Szakácsaiknál a műhús a divat, a progresszívek eszik, mint kacsa a nokedlit, illetve ők nem eszik, de hogy mi magyarok és bármely nemzet egye, abba beleadnak apait és anyait.
Cukrászaik is minden újítására szolgaian fogékonyak, réteskéik ,,színesek”, patikamérlegen kimértek, ízre, küllemre egyformák, így még gender-kompatibilisak is.
A töltelékük ugyan csak illúzió, gyümölcsízek, valamint a káposzta, a túró, a darált mák helyett porított bogár és rovarreszelékkel dúsítottak.

Csodálkoznak, hogy az átlagpolgárok undorodva fordulnak el nemcsak réteseiktől, de minden egyébtől, amivel megszeretnék etetni őket.
Orbán Viktor jól teszi, ha inkább egy aranyszínű Újházi-tyúklevesre, utána pedig egy ízletes disznótorosra szavaz, leöblíti egy pohárka Egri bikavérrel és a végén egy Eszterházy-tortaszelettel zárja a háromfogásos étkezését.

Az európai bélbajosok meg egyék meg amit főztek maguknak. Csak ne tegyék kötelezővé ötleteléseiket, egyen-ideológiájuk ellenvetések nélküli fogyasztását.
Tudják ők jól, hogy a sok zagyvaság, amit évek óta próbálnak lenyomni társadalmaik torkán, az nem vezet sehová, mégsem adják fel a kísérletezést.
Ébresztő Európa! Idén, a nyár elején szakácsokat és cukrászokat válthatunk. Elvégre a táplálkozásunk meghatározza létezésünket, de gondolkodásunkat is.
Tegyünk érte közösen.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Ez baj: Macron továbbra is tartja korábbi kijelentését a nyugati katonák Ukrajnába küldéséről

Nem áll le – Macron továbbra is tartja korábbi kijelentését a nyugati katonák Ukrajnába küldéséről