in ,

Így fog nyerni a Fidesz az EP választásokon – Futótűz szerűen terjed a videó

Íme egy sportos hasonlat….

Kétségtelen, hogy a jobboldal egységét kicsit megingatta Novák Katalin és Varga Judit lemondása. Talán nem is kicsit.

No, nem az utolsó helyről indulunk, de azért mégiscsak meg kéne nyerni azt az EP választást és az önkormányzati választásokon is remekelnie kell a nemzeti oldalnak. Emlékezzünk vissza a Borkai ügyre, 300 ezer szavazó emiatt nem szavazott a Fideszre és +300 ezer szavazó szavazott át emiatt baloldalra. Ezek tények.

Nem lehetnek hitvány gazemberek (emlékezzünk csak a mindenszo.hu kálváriájára és a minket megtorló bírósági ítéletre, meg Budaörs polgármesterére) polgármesterek és nem ülhetnek hazaárulók az Európai Parlamentben.

Itt tartunk most, innen kell nyernünk.

Íme egy sporthasonlat, hogyan kell a Fidesznek megnyernie a következő választásokat, itt a videó:

 

Harcra fel, talpra kell állnunk!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

mindenszo.hu

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Háborúpártiak – Agyhalál: Annalena Baerbock a háború folytatására biztatja Ukrajnát

A képlet egyszerű: Novák és Varga után Fegyőrnek és Varjunak is távoznia kell a közéletből!