in ,

Ungár Peti nekiment Tordai Bencének: lehet, hogy minket kicsit jobban megviselt a vereség, mint Tordai Bencét

Örülünk, hogy a Párbeszéd úgy döntött, hogy egyszer elindul önállóan egy választáson.

„Én kevés szánalmasabb és fölöslegesebb, az ellenzéki teljes hasztalanságát igazoló dolgot tudok elképzelni, mint ha a negyedik kétharmadot hozó súlyos vereség után két héttel, a parlamenti küszöböt együtt jelenleg át nem lépő két zöldpárt egymással kezd el keménykedni.

Ezért Tordai Bence leendő Párbeszéd társelnök interjújára csak annyit reagálnánk: örülünk, hogy a Párbeszéd a tizedik születésnapján úgy döntött, hogy egyszer elindul önállóan egy választáson, tényleg nagy dolognak tartjuk, de szerintünk ez most kevésbé érdekli és még kevésbé nyugtatja meg a választókat. Lehet, hogy minket kicsit jobban megviselt a vereség, mint Tordai Bencét, de mi még nem tudunk mosolyogva elindítani egy EP-kampányt, mert szerintünk a harci kiáltások helyett érdemes ennél kicsit több időt az önvizsgálatra szánni.

Főleg abban a pártban, aminek az elnöke azért lépett vissza az előválasztáson egy piaci fundamentalista jobboldali jelölt javára, mert állítása szerint a baloldali és zöld politikának nincs támogatottsága.”

– írja Ungár Péter.

 

 

Add tovább!

Tordai megkapta külföldről az utasítást, és kijelentést tett: külön kell indulni az EP választásokon

Üzenet noÁrnak: tarhálás helyett, menj inkább el dolgozni! Rendes munkát végezz!