in , ,

Ez jó jel! Ajánlásgyűjtés: az ország minden pontján taroltak a Fidesz–KDNP jelöltjei

A Fidesz–KDNP-nek az ország minden pontján van képviselőjelöltje, polgármester-jelöltje, vármegyei listája, emellett főpolgármester-jelöltje és európai parlamenti listája is van

„Az induláshoz szükséges jelölések megvannak. Köszönetet szeretnénk mondani a több mint ötvenezer aktivistánknak, hogy az ország 1200 településén közel tízezer helyszínen dolgoztak és dolgoznak tovább is. Ezek után is mindenki támogatását várjuk, hiszen mindenkivel beszélni szeretnénk, és szeretnénk felerősíteni a magyar polgárok békepárti hangját és álláspontját” – írja Facebook bejegyzésében a Fidesz tegnap.

 

 

 

 

A kormánypártok az ország minden pontján van képviselőjelöltjük, polgármester-jelöltjük, vármegyei listájuk, emellett főpolgármester-jelöltjük és európai parlamenti listájuk is van. Mint ismert, április 20-án, szombaton kezdődött az európai parlamenti, helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választás kampányidőszaka, amely a választás napján, június 9-én 19 óráig tart majd. A jelöltek és jelölőszervezetek mindhárom választástípus esetében megkezdhették az ajánlások gyűjtését. A kormánypártoknak alig néhány óra alatt sikerült összegyűjteniük a szükséges ajánlásokat.

 

 

A szükséges ajánlások háromszorosa

2022 óta Magyarországon egyébként 25 megyei jogú város van: minden vármegyeszékhely Budapesten kívül és hét további város. A kormánypártok ezek mindegyikében leadták a szükséges ajánlásokat. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere például azt írja a Facebook-bejegyzésében, hogy polgármesterként és képviselőjelöltként több mint a háromszorosát adták le a szükséges ajánlószelvényeknek szombat délután 3 órakor a városházán, a választási irodán.

 

 

Hozzájuk hasonlóan a debreceniek is rekordgyorsasággal gyűjtötték össze a szükséges ajánlásokat. Erről Papp László, Debrecen polgármestere beszélt a Facebook-videójában.

 

 

Hernádi Ádám, Esztergom kormánypárti polgármestere is a szükséges ajánlások többszörösét adta át szombaton.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 
 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

NatCon balhé – Az Európai Parlament elnökéhez fordult a Fidesz

Orbán Viktor berúgta a kampányt, gazdákkal találkozott – Képek, videók