in , ,

Soros magyar blogja (444.hu) a kormányt és a kárpátaljai magyarokat támadja

Egészen elképesztő cikkben állt az ukrán kormány mellé a botrányos ukrán oktatási törvénnyel kapcsolatban Soros blogja, a 444

Egészen elképesztő cikkben állt az ukrán kormány mellé a botrányos ukrán oktatási törvénnyel kapcsolatban Soros blogja, a 444. Az írásban egyetlen „szakértőt” kérdeznek meg, egy ukrán kormánypárti kutatót, akinek véleményét minden kritika nélkül elfogadja a Soros-blog. A 888.hu hívta fel arra a figyelmet, hogy ez természetesen nem véletlen, a Soros által fizetett 444 azért támadja a magyar kormányt, és különösen Szijjártó Péter külügyminisztert, mert az ukrán válság és a 444 is ugyanazon tőről fakad: Soros áll a fonal végén.

Tehát védeni kell a Gazda érdekeit, még akkor is, ha az teljesen ellentétes a kárpátaljai magyarok érdekeivel.

 

Az írás legabszurdabb pontja, amikor az ukrán kormánypárti kutató is elismeri, hogy az ukrán oktatási törvény rossz, elhibázott – ennek ellenére a sorosista bloggerrel együtt levonja a következtetést: a magyar kormány a hibás. A 444 a szokásos hazug Soros-mantrát szajkózza: Magyarországot nem is a kárpátaljai magyarok mozgatják a fenti külpolitikai lépések során, hanem Oroszország érdekeit képviseli. Erről a 888 azt írja, hogy „ez a hazug érvelés egy színtisztán amerikai érdekeket alátámasztó narratíva, mely egy közismert amerikai kül- és geopolitikai érdeket támogat”.

Soros GyörgyForrás: MTI/EPA/Julien Warnand

Amerikának nem érdeke, hogy Németország és Oroszország szövetségre lépjen egymással, mivel az már komoly versenytárs lenne számára globális szintéren: „Vagyis blokkolni kell a német nagyipari, gyáripari tőke és know-how, valamint az orosz nyersanyagok egymásra találását.”

Az ukrán válság mögött is Soros katonái álltak

A 2014-es kijevi forradalom és Janukovics elűzése óta Ukrajnában siralmas állapotok uralkodnak: keleten állóháború zajlik az orosz szakadárok és az ukrán hadsereg között, nyugatról pedig rengetegen elvándoroltak. Lengyelországba 1,5 millióan, további 1 millióan pedig feketemunkásként dolgoznak a nyugati szomszédjuknál. Csehországba 500 ezer ukrán menekült el, de vannak több százezren Szlovákiában, Skandináviában és a balti államokban is.

A cikk felidézi, hogy Ukrajna jelenleg komoly amerikai befolyás alá került.

A 2014-es válság Janukovicsot elűző kijevi forradalom aktivistáinak pénzelésében, így a káosz megteremtésében, majd az újrarendeződő központi államhatalom segítésében Soros György emberei vettek részt, amelyet alátámasztanak a Magyar Idők által nyilvánosságra hozott hangfelvételek is.

Ezt a 888 a korábban megjelent Magyar Idők cikk alapján jelenti ki, amely az ukrajnai Open Society vezér nyilatkozatából táplálkozott, aki kijelentette, hogy „Ukrajna volt annak idején a legsikeresebb akció”.

A 888 felidézi a Magyar Idők által nyilvánosságra hozott felvételt, melyen egy Bisztrickij nevű ember, Soros ukrajnai megbízottja, helytartója arról beszél, hogy az általuk pénzelt úgynevezett civil szervezetek buktatták meg az ukrán elnököt. Arra a kérdésre, hogy ők buktatták-e meg az ukrán elnököt, nyíltan igennel felelt, és azt mondta, hogy „igen, mi fejlesztjük a civil aktivizmust Ukrajnában”.

 

Hogy Soros György befolyása mennyire nagy lett Ukrajnában, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a kormányban amerikai-ukrán állampolgárok ülnek, ahogy a nagy állami vállalatok vezető székeiben és a közigazgatás felsőbb szintjein is a spekuláns emberei igazgatnak.

A cél pedig: még több pénz és hatalom

És hogy mire jó mindez a spekulánsnak? A zavarosban tud halászni, és a kulcspozíciókban ülő emberein keresztül eléri, hogy az üzleti érdekeinek megfelelő döntések szülessenek: például azzal, hogy liberalizálják az ukrán földpiacot – 2 millió hektár földről van szó – az IMF-hitelért cserébe.

A 444-nek pedig azért fontos egy ilyen cikk megírása, mert mint ahogy a 888 is megírta, a 444-ben résztulajdonos a Media Development Fund svájci befektetési alap, amit Soros György hozott létre. Azaz védeniük kell a Gazda becsületét, ha fizetést akarnak a jövő hónapban is.

Soros az ukrán receptet akarja alkalmazni a magyar kormány megbuktatására is

Hasonló célok motiválják Sorost Magyarországon is.

A recept tehát megvan az ukrán minta alapján: az oligarcha hasonló módon kívánja bekebelezni Magyarországot is. Ahogy a 888.hu a Magyar Idők alapján megírta Soros hazánkban is 2000 fős hadsereget tart el, amelynek egy célja van: az Orbán-kormány megbuktatása.

És egy olyan kormány felállítása, amely maximálisan a spekuláns üzleti érdekeinek megfelelően tevékenykedik.

A cikk végül levonja a tanulságot:

„Azzal, hogy a 444 ma védelmébe vette a Soros által is destabilizált Ukrajnát, a képlet teljesen világossá és egyértelművé vált: a 2018-as magyar választásokat elképesztő anyagi erővel hekkeli a Soros-birodalom annak érdekében, hogy eltakarítsa Soros útjából az Orbán-kormányt.”

Ahogy a kormányszóvivő fogalmazott a Vasárnapi Újság című rádiós műsorban: a választás a Soros-szervezetek elleni döntő ütközet lesz.
(origo.hu)

Orbán Viktor halálán poénkodik Húsvétkor egy Jobbikos csoport – Ezt nem tiltja a Facebook

Orbán: az idős emberek nem azért építették újjá egykor Magyarországot, hogy migránsok települjenek hazánkba