in , ,

Soros lázító szervezetei vidéken terjeszkednek – Soros György 130 millió forintot adományozott a dunántúli feministáknak

Mintegy 500 ezer dollárt, azaz 130 millió forintot kapott Az emberség erejével elnevezésű alapítvány Soros György alapítványától – hangzott el az M1 szombat esti Híradójában.

Soros György 130 millió forintot adományozott a dunántúli feministáknak

 

Mintegy 500 ezer dollárt, azaz 130 millió forintot kapott Az emberség erejével elnevezésű alapítvány Soros György alapítványától – hangzott el az M1 szombat esti Híradójában.

Nyirati András, a pécsi alapítvány elnöke elmondta: a pénzt a dunántúli régió civil szervezeteinek megerősítésére kapták; a támogatási szerződést már alá is írták.

Törvényileg sem tehetjük, hogy politikai tevékenységet folytassunk. Tehát bennem ha bármi ilyen veszély felmerült volna, hogy ez a program ez ilyet valósítana meg, akkor nem is írhattam volna alá”

– fogalmazott az alapítvány elnöke.

A héten mi is írtunk arról, hogy vidéki terjeszkedésbe kezd a Soros Györgyhöz kötődő Nyílt Társadalom Alapítvány, amely hamarosan több százezer dollárt oszt majd szét dél-dunántúli és észak-alföldi civil kezdeményezések között, így szállva szembe a kabinettel.

A Híradóban idézték Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkárt, aki a műsorban arról beszélt, hogy Soros György vidéki civil központjai az üzletember céljait segítenék: a bevándorlás erősítését, a kerítés lebontását és azt, hogy bevándorláspárti kormány legyen Magyarországon.

Nyirati András, a profeminista

Nyirati egy 2012-es interjúban beszélt arról, hogy ő „profeminista”. Azért használta ezt a kifejezést, mert szerinte feminista csak nő lehet.

Az én életemben ez az önkénteskedéssel kezdődött az Amnesty International-nél, itt kerültem kapcsolatba LMBT ügyekkel, és ezeken keresztül feministákkal”

– sorolta az interjúban a számára fontos témákat.

Nyirati arról is beszél, hogy a nők néha nem képesek felismerni, hogy hátrány éri őket bizonyos helyzetekben.

Én abban szinte kőbe vésve hiszek, hogy egy férfiorientált és férfias gondolkodású társadalomban élünk. Amikor emberi jogi programon beszélünk a nemek közötti egyenlőtlenségekről, akkor legtöbbször nők szoktak ezen felháborodni, hogy ez nincs is így”

– mondta. Miért van ez így? Azért, mert férfiak elnyomásában nőttek fel, Nyirati szavai szerint „ők is ebben a gondolkodásban nőnek fel.”

Az interjúban Nyirati összefoglalja saját világképét is:

Számomra az emberi jogi eszmeiség olyan, mint a 10 parancsolat, attól függetlenül, hogy nem vagyok vallásos ember. Ebben találtam meg magam, hogy minden ember egyenlő és minden ember szabad, és ez vonatkozik a nemi szerepekre is.”

Tehát megkezdődik a nemi egyenlősítés és a feminista-képzés a Dunántúlon, egy kis ideológiai képzéssel fűszerezve…Szuper, nem tudtuk, hogy mi hiányzott.
(Bácskai Balázs, 888.hu)

Trumpnak nem kell a gittegylet – Trumpék kilépnek az ENSZ migránsegyezményének előkészítéséből

Hidvéghi Balázs: A nemzeti konzultációban 2 301 463-an vettek részt – Nem sikerült elhallgattatni a Nemzeti Konzultációt a libsiknek!