in ,

Öt hónap melót tettek a balosok az oltásellenességbe, de most megrettentek

2021 márciusának végére csődöt mondott az az öthónapos oltásokkal kapcsolatos balliberális stratégia.

„Előbb Gyurcsány Ferenc, majd Karácsony Gergely, aztán Szabó Tímea és végül még Tordai Bence is beoltatta magát nagyhéten. Minderről pedig a közösségi médiában számoltak be. Közben a balliberális média csettintésre, összehangoltan próbálja cáfolni a baloldal oltásellenességét. Cikksorozatunkban bemutatjuk a baloldal oltásellenes hadjáratát, és megpróbáljuk összerakni, ezekben a napokban mi történhet a háttérben.

2021 márciusának végére csődöt mondott az az öthónapos oltásokkal kapcsolatos balliberális stratégia, melyben kíméletlen küzdelmet folytattak a keleti, így a kínai és az orosz vakcinákkal szemben. Talán már nem mindenki emlékszik, ezért érdemes felidéznünk, hogyan zajlott 2020 őszétől az oltásellenes hangolás. Kezdjük az úgynevezett kutatókkal és elemzőkkel.

Kezdődött az egész azzal, hogy Batiz András, Gyurcsány volt kormányszóvivője cégének felmérésével próbáltak tematizálni a keleti oltások ellen. Batizék tavaly novemberben (!) már arról hadováltak, hogy a kínait csak a magyarok 4, az orosz vakcinát a csak a megkérdezett honfitársaink 7 százaléka adatná be magának. Ma már több mint félmillió magyar kapott csak a kínai oltásból, ez pedig önmagában is bizonyítja, hogy az Euronewsnak ki kellene dobnia Batizék kutatásait a kukába.”

 

 

(Káplár András, drot.info, mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Pilhál: saját rajongóikat tizedelik meg a halálkampányoló Gyurcsányék

Hat hétig küzdött a betegséggel – Ákos: csókoltatnám azokat, akik szerint nincs koronavírus – Videó