in

Minden korábbit felülmúló részvétel a konzultáción – a libsik extrém sivalkodásba kezdtek

Fidesz: Az eredmények azt mutatják, hogy pártokon átívelő ügyről van szó

Minden korábbit felülmúló részvétel a konzultáción

 

Soha ennyien nem nyilvánítottak még véleményt nemzeti konzultáción, mint most: a Soros-tervvel kapcsolatos kérdőívet több mint 2,3 millió ember töltötte ki. Az eredmények feldolgozása néhány napot vesz igénybe.

 

– Minden eddigi rekordot felülmúlt a nemzeti konzultáción való részvétel, amelyen a pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt – jelentette be tegnap budapesti sajtótájékoztatón a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs a Fidesz nevében köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a nemzeti konzultációban, és vette a fáradságot, hogy elmondja véleményét a Soros-tervről. Hangsúlyozta: az óriási részvétel jelzi, hogy pártokon átívelő ügyről van szó, amit az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni a véleménynyilvánítás támadása helyett.

A Fidesz a nemzeti konzultációval párhuzamosan egy tájékoztatási akciót is indított annak érdekében, hogy elmondják véleményüket a Soros-tervről és meghallgassák az emberek álláspontját ezekről a kérdésekről. – Az elmúlt hetekben 208 fórumot tartottak 164 településen, 57 előadó részvételével, és csaknem 40 ezer emberrel találkoztak – ismertette a szóvivő.

A kérdésekről több mint kétmillió-háromszázezren fejtették ki véleményüket

Fotó: MTI/ Balogh Zoltán

A kérdésekről több mint kétmillió-háromszázezren fejtették ki véleményüket

Hidvéghi Balázs szerint az elmúlt hetekben óriási erők mozdultak meg azért, hogy elhallgattassák a magyarok véleménynyilvánítását, megkérdőjelezzék annak súlyát, hitelességét. Szerinte jól látható, hogy Soros György személyesen is beszállt ebbe a küzdelembe. Mint fogalmazott: a milliárdos el akarja takarítani az útból az Orbán-kormányt, el akarja mozdítani azt a kormányzatot, amely a leghatározottabban szembemegy a migrációpárti, betelepítéspárti elképzeléseivel.

– Soros szövetségesei Brüsszelből üzennek a magyar kormánynak, hogy el kell fogadni a kötelező kvótát, és aki szembemegy ezzel, azt meg kell büntetni. Egy összehangolt támadás zajlik a konzultáció és a magyar kormány kiállása ellen – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

Szavai szerint az ellenzék két éve tagadta, hogy létezne bevándorlási probléma, most pedig tagadják a Soros-tervet, de közben minden olyan döntést, megszavaztak Brüsszelben, amelyek a Soros-tervben szereplő javaslatokat ültetik át az európai jogszabályok területére. – A Fidesz úgy látja, hogy a bevándorlás kérdése nemzeti ügy, ezért mindent el fog követni, hogy a magyar emberek véleményét tükröző álláspontot képviseljen – jelentette ki a párt kommunikációs igazgatója, aki közölte: a konzultáció eredményeiről már a jövő hét közepére lehetnek végleges adatok.

(magyaridok.hu)

Soros-csicskákat képeznek ki vidéken százmilliókból!

Trump végre akcióban! – Trump adóreformja Európában is fellendülést hozhat