in ,

Már megint akasztanának: Fideszeseket akasztana a Jobbik békéscsabai képviselőjelöltje

Mészáros Lőrincről és a fideszesekről értekeztek a Jobbik békéscsabai országgyűlési képviselőjelöltjének Facebook oldalán az ismerősei, ahol javaslatot is tettek arra, “mindegyik akasztásra való”

Mészáros Lőrincről és a fideszesekről értekeztek a Jobbik békéscsabai országgyűlési képviselőjelöltjének Facebook oldalán az ismerősei, ahol javaslatot is tettek arra, “mindegyik akasztásra való”. Kocziha Tünde a közösség egyedüli tagjaként lájkkal jutalmazta a bátor megnyilvánulást – fedezte fel az Origo.

Még szinte meg sem száradt a tinta a Jobbik napokban nyilvánosságra hozott 2018-as országgyűlési listáján, a párt békéscsabai jelöltje gyorsan meghálálta a belé fektetett bizalmat: közösségi oldalán nyilvánvalóvá tette, hogy támogatná Mészáros Lőrinc és fideszesek felakasztását – fogalmaz a portál.

A Jobbik jelöltje oldalán Mészáros és a fideszesek akasztásáról folytattak eszmecserét

A cikk szerzője tüzetesebben is szemügyre vette a Jobbik politikus asszonyának Facebook oldalát, amely arról árulkodik, hogy a képviselő-jelölt Faludy György költőt cionistának tartja, fél éve még betiltotta volna a Pride-ot és Gyöngyösi Mártonnal karöltve kényszerítette volna színvallásra zsidó származásukról a magyar parlamenti képviselőket. 

Faludyról például az írta korábban:

Botrányos tény, hogy 2009-ben Békéscsabán, egy október 6-i megemlékezésen elhangozhat egy diák szájából egy Faludy György-vers. Azé a Faludy Györgyé, aki cionista, ultraliberális és köztudottan magyargyűlölő világnézetével, erkölcsi mélységével sokkal inkább a magyar irodalom szégyene, mint büszkesége.

2013-ban Gyöngyösi Mártonnal közösen vettek részt rendezvényen Békéscsabán. Ekkor sem fogta magát vissza, beszédében kiemelte, hogy színvallásra kell kényszeríteni a magyar parlamenti képviselőket zsidó származásukról. Hozzátette, hogy részben színt vallottak, hiszen a Gyöngyösi-beszéd elleni tüntetésen egy színpadon szónokolt Rogán, Bajnai és Mesterházy. A rendezvény „egyik főszereplője” volt az a molinó, amelyen az állt, hogy

az izraeli törvények szerint le kell mondaniuk esetleges külföldi állampolgárságukról, és erről már értesítették az érintetteket

– emlékeztet az Origo. A néppártosodás kellős közepén, egész pontosan hét hónapja a szabadszájú jobbikos politikus azt üzente, hogy ez volt az utolsó Pride felvonulás Budapesten, 2018-ban betiltják azt.

FOLYTON GYILKOLNÁNAK

Mint arról szerdán beszámoltunk, a Jobbik tévéje, az N1TV egy olyan posztot tett ki a Facebookra, amely Orbán Viktor meggyilkolásáról, dühös emberekkel való felzabáltatásáról szólt. A botrányos posztot később törölték. Mint arról tavaly szeptemberben beszámoltunk, a nagykőrösi Jobbik által támogatott korábbi polgármesterjelölt, Ábrahám Edit is akasztással fenyegette meg a fideszes politikusokat. Ábrahám Edit akkor azt ígérte nekik: „ti fogtok lógni a bitófán”.

Origo
(pestisracok.hu)

BRÉKING! – Orbán Viktor meggyilkolásáról és felzabáltatásáról posztolt az N1TV

Fake News a Zsúrpubin