in ,

Már a Jobbik is nekiment a nyomi főpolgármesternek – Már Karácsony Gergely főtanácsadójánál is volt házkutatás, ezért kell vizsgálóbizottság

Ötmilliárddal többe került a Lánchíd, miközben csökkentett tartalommal valósult meg a felújítás

Ötmilliárddal többe került a Lánchíd, miközben csökkentett tartalommal valósult meg a felújítás – mondta Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Ráadásul már a főpolgármester főtanácsadójánál is volt házkutatás.

 

Mindenképpen kell vizsgálóbizottság – mondta Brenner Koloman, aki szerint a politikai felelősséget csak vizsgálóbizottság tudja vizsgálni.

 

Ahogy azt megírtuk, vizsgálóbizottság felállítását szeretné a Lánchíd felújítása kapcsán a Jobbik főpolgármester-jelöltje. Szerinte arra kellene választ találni, hogy összefügg-e a Lánchíd felújításának projektje az azt kivitelező cégnél történt házkutatással. Ismert, nemrég házkutatást tartott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az A-Híd Zrt.-nél, annál a cégnél, amely a Lánchíd felújítását végezte.

 

 

 

(origo.hu)

 

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ez tényleg hülye – Karácsony Gergely szerint nincs járatritkítás Budapesten, majd elismerte, hogy van

Pilhál is szétkapta a főpolgit: szűk két esztendeje Karácsony Gergely főmormota arról tájékoztatta Budapest népét, hogy előbb választaná a pénzügyi csődöt, mint a közszolgáltatások minőségének csonkítását