in ,

Hoppá! Megvan, kit indít a Jobbik Budapesten

Brenner Koloman elindul Karácsony Gergellyel szemben.

Brenner Koloman országgyűlési képviselőt indítja a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltnek Budapesten – jelentette be a párt parlamenti frakcióvezetője, Lukács László György.

A frakcióvezető elmondta, hogy a Jobbik mindig olyan jelöltet támogatott, „aki képes volt alternatívát mutatni, és nem a politikai szekértáborok igényét szolgálta ki”. Hozzátette, a főváros vezetését az alapoktól kell megreformálni. Ennek a feladatnak az elvégzésére a párt Brenner Kolomant kérte fel, aki elvállalta a jelöltséget – fogalmazott.

Brenner a „tegyük rendbe Budapestet”

szlogennel indította el a kampányát. Szerinte a fővárosban javítani kell a közbiztonságot, a köztisztaságot, és meg kell szüntetni az eddigi visszaéléseket.

A politikus azt is bejelentette, hogy helyi népszavazást kezdeményeznek a Lánchíd forgalmi rendjéről, szerinte ugyanis egy ilyen horderejű döntést nem hozhat egyedül a főpolgármester.

Brenner egységes parkolási rendszert vezetne be a fővárosban, valamint „rendbe tenné a Városház működését” és szabályozná az elektromos rollerek használatát.

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A Fidesz nekiment a hungarofób képviselőnek: Daniel Freund már a véleménynyilvánítás szabadságát is elvenné a magyaroktól

Óriási botrány lett Alföldi nácizásából – Bognár Zsolt színművész elrendezi ismét Alföldit