in , , ,

Kiderült mire jó ez az egész METOO botrány a Világban. Irányított volt az egész – Soros készíti elő a Trump elleni zaklatási vádat

Az amerikai milliárdos spekuláns célja, hogy a #metoo-kampányt kihasználva botrányt generáljon és kongresszusi vizsgálatot indítson az amerikai elnök ellen.

Soros készíti elő a Trump elleni zaklatási vádat

Az amerikai milliárdos spekuláns célja, hogy a #metoo-kampányt kihasználva botrányt generáljon és kongresszusi vizsgálatot indítson az amerikai elnök ellen.

Soros György egyik baloldali civilnek hazudott szervezete már lázasan készíti elő a terepet annak a nőnek, aki még Trump megválasztása után állította azt, hogy az amerikai elnök szexuálisan molesztálta. Már meg is szervezett az alapítvány egy sajtókonferenciát, amelynek közleményét a CBS hírcsatorna hozta le.

A nevét elhallgató nő célja, hogy az amerikai elnök ellen induljon egy kongresszusi nyomozás, és ezáltal sikerüljön elmozdítani őt a hatalomból. A kiszivárgott hírek szerint azt tervezik, hogy Trumpot majd fogdosással, nők alázásával és zaklatással vádolják meg.

A szervezet nem titkolt célja, hogy a #metoo-kampányt kihasználva sározzák be, járassák le, majd távolítsák el a hatalomból az amerikai elnököt. A Brave New Films nevű csoport novemberben indította el az elnök elleni kampányát; akkor egy filmet adtak ki „16 nő és Donald Trump” címmel.

A Soros Györgyhöz köthető szervezet magát nem tartja partizáncsoportnak és tagadják, hogy csak Trump elmozdítása lenne az elsődleges céljuk. Sajtóinformációk szerint az amerikai spekuláns a baloldali szervezetnek a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül utalja a „támogatást”.

Mint ismeretes, Soros György 25 millió dollárral támogatta Hillary Clinton kampányát. Miután kiderült, hogy a demokraták elnöke elbukta novemberben a választást, Soros további 18 millió dollárt utalt a Nyílt Társadalom Alapítványoknak, hogy így finanszírozza a Trump-ellenes műveleteket.
(Bokor Gábor, 888.hu)

Ez a legfontosabb! – A magyar emberek biztonságban készülhetnek az ünnepekre

Trócsányi: „a magyar-lengyel barátság ritka kincs”