in , ,

Üzent Orbánnak és Trumpnak a háborúpárti TUSK:

A lengyel miniszterelnök nagyon nem szeretné, ha a magyar kormányfő és a volt amerikai elnök dönthetne a békéről Európában.

Ukrajna sorsát vagy az esetleges békét nem hagynám ennek a két politikusnak a kezében – jelentette ki Donald Tusk, amikor Orbán Viktor és Donald Trump pénteki találkozójáról kérdezték.

 

A Rzeczpospolita tudósítása alapján a lengyel miniszterelnök azt mondta,

mindannyian békét akarunk, de nem hiszem, hogy bárki tisztességesen beleegyezne a békébe Vlagyimir Putyin és Moszkva feltételei szerint.

Tusk – aki egy nappal korábban még arról beszélt, hogy a béke ideje lejárt Európában – hozzátette, nagyon szeretné, ha nem Orbán és Trump találkozója döntené el a jövőben Ukrajna sorsát, mert „mind tudják”, mi a hozzáállásuk az orosz-ukrán háborúhoz.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

Őrjöng a liberális sajtó az Orbán–Trump találkozó miatt

Ez megbuggyant – Donald Tusk: a béke ideje lejárt Európában