in , ,

Két Péter (Juhász és Jakab) már megbukott még a választások előtt – Harmadik Péter felkészül

Még egy kicsit vergődik

A Jakab tulajdonképpen bejelentheti máris totális bukását. Történt, hogy nem tudott 20 ezer aláírást összegyűjteni, csak 19 ezer akármennyit. 

Pontosabban elcseszte az aláírásokat, mert 20 ezer valamennyit összegyűjtöttek, amiből több száz aláírás érvénytelen volt, így 20 ezer alá esett az aláírások száma. Tehát Jakab bukó. Csúnyán. Ez egyben Jakab Péter politikai pártjának és pályájának is végét jelenti. A Nép Pártját mindenkit támogatta, kivéve a népet. Bukó, vége. Ennyi volt. A csávónak annyi.

 

A másik ügyes Juhász Péter, aki szintén nem tudott két hét alatt párszáz aláírást összegyűjteni, illetve pótolnia kell még néhányat, talán ha a rokonok aláírják, elegendő lesz az aláírás. Tény, hogy ez is egy hatalmas bukta, már csak az a kérdés, hogy akkor az előválasztáson hogyan tudott 700 szavazatot összegyűjteni? Mert most ennyi sem kellett volna.

Na, erről ennyit. A balos Péterekből, kettő, izé, három (Maki Zaj is Péter) elbukott, a negyedik felkészül. Még egy kicsit tündököl, de az is hamarosan megy a levesbe.

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

     


Karácsony Gergely meghatódottan gratulált a Londont szétverő pakisztáni polgármesternek

Ungár Péter nekiment Kamu Gerinek: „Karácsony Gergely egyre sokasodó kiátkozásai egyre kevesebb embert érdekelnek.”