in ,

Bognár Zsolt rendkívüli nyílt levele Magyar Péternek

Magyar Péter Hadházy Ákos jelentgetős babérjaira tör?

A volt feleségét monitorozó hangmérnöknek, az ellenzék ájult imádatú kurzuslovagjának faék egyszerű a politikai ,,guillotinja”-amivel nagyon szeret példálózni és fenyegetőzni – hogy ő bizony ,,feljelentést tett és tesz minden olyan sajtóorgánum ellen, ami hazudott.”
Snájdig nadrágszíjas! ,Figyuzzá” egy percet!

A hazugság sajnos a közéletnek olyannyira szerves részévé vált, hogy kapacitás hiányában nincs az a bűnüldöző szakaparátus, ami a sandaságok közlőit maradéktalanul helyreigazításra tudná kötelezni.

Az önfeljelentés rendelkezésedre álló eszközét közérdektelen jelengetéseid mellett miért nem alkalmaztad eddig, ha szabad érdeklődnöm efelől?
Egyetlen példával élve, az öngyilkossági színházasdid alkalmával, a közvéleménnyel azt utóbb megosztó, jobb sorsra érdemes feleséged közlése után mi is volt a megtévesztésre apelláló taktikád? Cáfoltál mindent és jelezted, hogy feljelentést, mi több feljelentéseket tettél. Na nem azért, mert valótlan lenne a mentő- sztoris állítás rólad, hanem, mert a mentőszolgálat jelentése kiszivárgott. Értjük!

Petya! A szivárgás ki a fenét érdekel, a xanaxos nyugtatós doboz, az otthonról történő eliszkolásod, mielőtt a mentők segítsége megérkezhetett volna hozzád, szenteskedő mártíromságod viszont annál inkább feszíti a magyarok igazságra vágyakozó kíváncsiságát.
Feljelentgetéseiden mintha átszűrődne némi csúsztatásos technika, nem gondolod?
Amennyiben Hadházy Ákos feljelentgetéseinek mikro-fontosságú szint elérése a célod, akkor hajrá. Feljelentgetéseitek ugyanis teljességgel kontraproduktívak. Esetedben ráadásul előbb vagy utóbb behálóz és foglyul ejt saját, ellentmondó nyilatkozataid pókhálója.
Apró észrevételem, hogy a pártalapítási és országvezetési ambícióid kinyilvánítása után rólad készült és készülő hang és képfelvételek nem titokban születnek rólad, szemben a számodra ugródeszkaként szolgáló, saját házastársad aljadék lehallgatásának felvételével. Ha ennek különbségét le tudnám rajzolni neked, akkor a honi képzőművészet magasan jegyzett alakjai között tartanának számon.
Tetszik vagy sem, de az erkölcstelenség alkalmazójából soha nem válhat morális példakép, mert előbb vagy utóbb elsodorja az ,,áradó Tisza”. Más szóval ezt nevezik majd pártod öntisztulásának.
Legalábbis remélem!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

  

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

Megdöbbentő: a HVG olvasói fröcsögve örömködnek a Robert Fico elleni merényleten

Sajtóhírek szerint Fico állapota stabil, de súlyos