in , ,

Bognár Zsolt szanaszét trollkodta a Partizános vitát, ami majdnem verekedésbe torkollott

Bognár Zsolt jegyzete

Késő bánat, EBGONDOLAT

 

A Partizán szervezésében a hazai parlamenti pártok listavezetőinek vitáján megjelent kutyás, momentumos, dékás, mihazánkos.
Összegoglalóan mondhatjuk rájuk, hogy:
EGYKUTYA!

Bölcsen tette a Fidesz, hogy nem képviseltette magát a rendezvényen, hiszen tudta a megjelentek mindegyikéről, hogy:
AKI DÉLIG EB, KUTYA AZ DÉLUTÁN IS.

Maradva a NÉGYLÁBÚAKRA vonatkozó hasonlatoknál, Magyar Pétert viszont hamarabb utolérték, mint a SÁNTA KUTYÁT, aki addig korteskedett a vitázás mindenekfelettisége mellett, amíg már az első alkalommal is inába szállt a bátorsága, hogy részt vegyen azon. Eddig ő szabott feltételeket és hirdette, hogy:
EB URA FAKÓ!

Vita ugyan nem volt, parttalan ,,csaholás” viszont még Magyar Péter nélkül is betöltötte a Kongresszusi Központ nézőterét.
Dobrev Klára minden kérdésre holdkóros delejezettséggel csak Orbánozni tudott. Felfoghatatlan, hogy ezen egyetlen gumicsontjának rágicsálása, hogyan képes minden egyes percben a nyálelválasztását turbó fokozatba kapcsolni.

Donáth Anna ego-generátorát valamelyik külső technikusa túlvezérelhette, így terveiről annyit tudtunk meg, hogy:

Ő BÜSZKE, NAGYON BÜSZKE ÉS HA LEHET, AKKOR MÉG ANNÁL IS BÜSZKÉBB minden olyan tettére, amire a magyar társadalom a helyette való szégyenében inkább elsüllyedne. Mondhatja öntelt frázisait, de tudjuk róla, hogy:
KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA!

Toroczkai László rossz taktikát választott, képletesen szólva nem pusztán a baloldali kétlábúakat, de a haza házának őrzőjét, a Fideszt is ,,leugatta.” Attól nem válik senkiből tacskó helyett dobbermann, ha a parlamenti falka legdominánsabb képviselőjét az ideológiai keverékek színvonalára próbálja pozicionálni.

A nevükben ,,kutyák” is képviseltették magukat az eszmecserén. Az nem derült ki, hogy miért van két farkuk, de az sem, hogy mi a jövőképük. Amit viszont a hallgatóság általánosan leszűrhetett mindannyiukról, hogy egytől-egyig:
KUTYAÜTŐK voltak.
És ezen az sem tudott segíteni, hogy a HASONSZŐRŰ szimpatizánsaik csoportjai – ha tetszett ez, ha nem a nyilvánosság egészének – támogatottjaik sületlenségeire megittasultan és fülig érő szájjal tapsikoltak.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

  

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 

Budapesti autók kitiltása – Az Autóklub is megszólalt: a Fővárosi Önkormányzat 10-ből 6 autót kitiltana Budapest útjairól

Rákay Philip: Szlovákiában ma több olyan embert letartóztattak, akik kommentekben örömködtek a Fico elleni merénylet miatt – Nagyon helyes!