in ,

Jurák Kata rendkívüli közleménye

Mint szinte mindig, most is sikerült elferdíteni azt, amit írtam

Az, amit olvastak, egyébként helytálló Isten igéjének ismeretében.

„Nos, nem kicsit lepődtem meg azon, hogy a »haladó liberális« gittegylet médiája ilyen érdeklődéssel követi a fb-oldalamon közzétett tartalmakat. Bár mint szinte mindig, most is sikerült elferdíteniük azt, amit írtam…azonban sem időm, sem kedvem sincs elmagyarázni, hogy az, amit olvastak, egyébként helytálló Isten igéjének ismeretében. A szövegértelmezési problémákkal és a bibliai tudás hiányával sem tudok mit kezdeni.

Viszont az igencsak elgondolkodtató, hogy rögtön ugranak, ha vállalom a hitemet, amit akkor is meg fogok tenni, ha nekik ez nem tetszik. És továbbra sem fogom eltűrni a vallásgyalázást és a keresztényüldözés semmilyen formáját és nem vagyok hajlandó megtagadni Istent. Még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik, ha ezért kigúnyolnak. Viszont hívő emberként sem vagyok köteles mindent eltűrni, azokkal közösséget vállalni – nekik platformot biztosítani –, akik trágár, ocsmány módon kommentelnek az én oldalamon. Így azt a döntést hoztam, hogy letiltom a hozzászólás lehetőségét addig, amíg ki nem tombolták magukat.

A kommenteket olvasva egyébként az első kérdés, ami felvetődött bennem, hogy Önöknek, mint kívülállóknak, vajon mi a véleményük az intelligenciáról? A második pedig az, hogy Önök, mint haladó szellemiségű, elfogadó, a másság felé nyitott emberek vajon mit gondolnak arról, hogy létezhet saját, önálló, esetleg az Önökétől eltérő vélemény is? És milyen érzés úgy élni a mindennapjaikat, hogy ennyi gyűlölet, düh, keserűség van Önökben? Igazából most még jobban utálnak, amiért ilyen kérdéseket tettem fel, ugye? Többen már meg is akarnak ölni, bezáratni…De nem érdekel. És kérem, véssék jól magukba, amit most írok: mindenünket elvehetik, a vagyontárgyainkat, bármit…de a hitünket nem adjuk, a nemzetünket pedig megvédjük. Isten, haza, család. Nekünk ez az alap. És önöknek?”

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Kamu-megfigyelés helyett a valóság: ezek történnek, ha a baloldal kormányra jut 2022-ben – Mutatjuk

Pilhál is kiakadt a balatoni harangszó letiltásán!