in

Jurák Kata jelenti – Óriási balhé Franciaországban: többmillió francia tüntet a nyugdíjreform miatt, összecsaptak a rendőrökkel is (Videó!)

Tovább folytatják a szinte egész országot megbénító szakszervezeti tüntetéseket a franciák.

Tovább folytatják a szinte egész országot megbénító szakszervezeti tüntetéseket a franciák. A nyugdíjreform miatt többmillió ember vonult utcára, a közösségi oldalakra feltöltött videók tanúsága szerint pedig békésnek egyáltalán nem mondható a rendőrök és a demonstrálók közötti hangulat.

Egy napnyi rekordmozgósítás után a szakszervezetek továbbra is folytatják demonstrációjukat, hogy Emmanuel Macron “sürgősen” fogadja el javaslataikat. Március 8-án, szerdán újabb mozgósítási napot tűztek ki a nyugdíjreform ellen. A francia lapok arról írnak, hogy a Szenátusnak a nap végén be kell fejeznie a 7. cikk vizsgálatát, amely a törvényes távozási korhatár 62-ről 64 évre való halasztásáról szól. A szakszervezetek 3,5 millió demonstrálóról, míg a belügyminisztériumi jelentés ennek töredékéről, 1 millió kétszázezer tüntetőről számolt be.

 

 

(Jurák Kata, pestisracok.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Vágó megint feljött a pöcéből – Vágó Istvánnak nem tetszik, hogy Hendéék Svédországba mentek – Bezzeg, ha külföldi bizottságok jönnek Magyarországra, az jó!

Gyomorforgató: így követelték Magyarország megbüntetését a svédek és a finnek, akik most a NATO-szavazatunkra pályáznak