in , ,

Hülye svédek, svéd hülyék – Svédországban elgurult a gyógyszer: egy neves közgazdász kizáratná Magyarországot és Törökországot a NATO-ból!

Ukrajna viszont jöhetne.

Ukrajna viszont jöhetne. Magyarország ugyanis „korrupt” és „haszontalan” állam, amely bár nem rendelkezik értékelhető katonai kapacitásokkal, folyamatosan keresztbe tesz a katonai szövetségnek – Anders Åslund szerint.

 

 

 

Anders Åslund svéd közgazdász a Twitteren arról elmélkedett, hogy Magyarországot és Törökországot ki kellene zárni a NATO-ból, a helyükre pedig a „demokratikus” és „nyugatbarát” Ukrajnát kell felvenni, amely „Európa legerősebb hadseregével” rendelkezik – szúrta ki a Magyar Jelen.

A 71 éves közgazdász, aki korábban az Atlanti Tanács tagja volt, azt írta bejegyzésében, hogy „Itt az idő, hogy Magyarországot és Törökországot kirúgják a NATO-ból, Ukrajnát pedig felvegyék!” Azzal indokolta ezt, hogy Magyarország „korrupt” és „haszontalan” állam, amely bár

nem rendelkezik értékelhető katonai kapacitásokkal, folyamatosan keresztbe tesz a katonai szövetségnek.

A svéd közgazdász a törököket sem kímélte, velük kapcsolatban azt írta, hogy „stratégiailag fontos” államról van szó, ám mivel „nem demokratikus”, ugyanúgy nincs helye a NATO-ban, mint Magyarországnak.

 

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A baloldal vezére kiadta a parancsot, Karácsony Gergely pedig mint valami alattvaló végre is hajtotta azt

Agyhalál – Perintfalvi Rinya is megszólalt a pápa érkezése kapcsán: „ORBÁN!”