in ,

A baloldal vezére kiadta a parancsot, Karácsony Gergely pedig mint valami alattvaló végre is hajtotta azt

Bohár Dániel: így csicskít be Gyurcsány

Nézzük meg alaposabban történetünk két főszereplőjét. Kezdjük a gyengébbel, Karácsony Gergellyel. Névlegesen Karácsony a legkomolyabb pozícióval rendelkező baloldali politikus, mint főpolgármester. Ugyanakkor tudja mindenki, hogy valódi hatalma nincs, ahogy a pártja sem rendelkezik sem tagsággal, sem szavazókkal. A Párbeszéd egy önmagában mérhetetlen és értelmezhetetlen politikai formáció.

Aztán itt az erősebb figura, aki nem más, mint Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke nemcsak országosan, hanem Budapesten is a legerősebb baloldali politikus. Hiába Karácsony a főpolgármester, ha a kerületi polgármesterek jelentős részét Gyurcsány irányítja.

 

 

VAGYIS A VÁROSHÁZÁN AZ TÖRTÉNIK, AMIT A DK VEZÉRE MOND.

Karácsony Gergely addig budapesti főpolgármester, ameddig azt Gyurcsány akarja és a jelek, illetve Ferenc nyilatkozatai azt mutatják, hogy egyre kevésbbé szeretné ezt.

Fletó először a Partizánban beszélt arról, hogy nem egyértelmű Karácsony jövő évi jelölése, majd később egy rádióban már arról beszélt, hogy Gelgely nem azt csinálja, amit kellene. Ugyanis Gyurcsány szerint Karácsonynak főpolgármesterként a kormányt kellene támadnia a városvezetés helyett.

 

 

Budapest fejlesztése eddig sem volt Karácsony tervei között, azonban jó csicska módjára, meghallva a főnök utasításait Karácsony nekitámadt a kormánynak és bejelentette, hogy nem fizet adót, hitelt vesz fel és jönnek a megszorítások. Ismerős a sztori, mert Gyurcsányék ugyanezt csinálták kormányon.

Ez a történet is tökéletesen mutatja, hogy Karácsony Gergely nem egy önálló szereplő, hanem csupán

 

GYURCSÁNY FERENC EGYIK BÁBJA, AKI MOST ERŐSEN ELKEZDETT PITIZNI A POZÍCIÓÉRT.  

 

Borzasztó látni, hogy ezeknek Budapest, Magyarország fővárosa csak valami politikai játszótér. Budapestiként én kikérem magamnak, hogy Gyurcsány agymenéseit a fővárosiak fizessék meg. Jövőre el kell zavarni őket!

(origo.hu)

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Csintalan: az én nemzedékem most a leghülyébb ebben az országban – Csak a magad nevében beszélj, Sanyi!

Hülye svédek, svéd hülyék – Svédországban elgurult a gyógyszer: egy neves közgazdász kizáratná Magyarországot és Törökországot a NATO-ból!

Back to Top