in ,

Megszólalt a svéd miniszterelnök a magyar parlament döntése után

Az Országgyűlés hétfőn 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadták Svédország NATO-tagságának ratifikációját.

88 igen, 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta Svédország NATO-tagságának ratifikációját a magyar Országgyűlés hétfő délután. A döntést egyedül a Mi Hazánk-frakció nem támogatta.

Közben nem sokat kellett várni, és megszólalt a pénteken még Budapesten járó Ulf Kristersson svéd kormányfő is, aki történelmi napnak nevezte február 26-át.

Az X-en közzétett üzenetében a svéd kormányfő leszögezte:

 

Svédország kész vállalni a rá háruló felelősséget az euroatlanti biztonság terén.

 

(Mandi)

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Bognár Zsolt szerint lehet választani: Békemenet jobbról, avagy Hősök téri influenszer dzsembori balról

Bréking! Megválasztották Sulyok Tamást köztársasági elnökké!