in ,

Hoppá! Adócsaló Momentumos! Csúnyán lebukott az adótartozásával a momentumos Soproni Tamás

Perrel fenyegetőzött nemrég Soproni Tamás az Origo egyik cikke miatt

Perrel fenyegetőzött nemrég Soproni Tamás az Origo egyik cikke miatt, amelyben a portál arról írt, hogy a Terézvárosi Önkormányzat vizsgálatot indított a politikus egyik cége ellen, amiért nem fizette meg az egyik helyi adót, azonban a momentumos politikus azzal már nem büszkélkedett el, hogy valóban volt tartozása, amit azóta egyébként sietősen befizetett.

Lakossági bejelentés nyomán indított vizsgálatot a Terézvárosi Önkormányzat Soproni Tamás ellen, mivel a momentumos politikus nem tesz eleget adófizetési kötelezettségeinek a vállalata után – számolt be az esetről az Origo. A cikk megjelenése után Soproni perrel fenyegette meg a portált, és bemutatott a Facebook-oldalán egy nullás igazolást, miszerint a cégének nincs adótartozása a NAV és a Főpolgármesteri Hivatal adóhatósága felé.

Kiderült azonban, hogy Soproni cége a helyi építményadót nem fizette meg, azt pedig nem a főváros és a NAV felé kell befizetni, hanem a helyi önkormányzatnak. Az Origo most úgy értesült, hogy Soproni szeptember 20-án befizette az elmaradt építményadót, és egy héttel később kérte ki a nullás igazolást. Mindez tehát bizonyítja azt, hogy Soproninak minden fenyegetőzés ellenére valóban volt adótartozása.

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

És akkor Karácsony Gergelyt megzavarta egy “Fideszes” varjú! – Videó

Döbbenet – Az ellenzék korlátozná a települések támogatását