in ,

Ha egy pici esze van a Momentumnak, és túl akarja élni, kilép ebből a Moslékból

Nézzük a helyzetet balliberális szemmel

A nagyok megeszik a kicsiket. Főleg, ha a kicsi béna.

Remek példa az első Orbán-kormány. Az FKGP-vel lépett szövetségre 1998-ban a Fidesz, a kényszer vitte rá Orbán Viktort, de megérte: megmutatta magát a jobboldal, hogy mire képes: hitet, erőt, önbecsülést adni Magyarországnak, minden kormányzati hiba ellenére.

Sajnos a Torgyán féle kisgazda párt éppen Torgyán miatt volt gyenge láncszem. Tehát, mint írtuk, a nagyok megeszik a kicsiket. Torgyánt megették. Reggelire. És ez így volt jó a nemzeti oldal számára.

Majd később, 8 év alatt, amikor már a Moslék kormányzott, az SZDSZ, a kicsi, lassan felzabálta saját magát, nagyrészt köszönhető a koalíciós kényszernek. Kicsik voltak ugyan, de ők irányítottak. Mindent. A Momentum esete mondjuk más, de pofátlanságra olyanok, mint a SZADESZ. Nem az SZDSZ sorsára fog jutni Fegyőr pártja, hanem inkább olyan MSZP és Jobbik szerű sztori lesz a vége. Beolvad szépen az egész Gyurcsány valagába. Olyan Istenesen. Szagolhatják Gyurcsányt alulról. Izgalmas lesz. A Momentum a maga szempontjából nézve szépen indult, lelkesen, lendületesen szétcseszték az olimpiánkat, és ezért a rombolás miatt sokan imádták őket. A fényük mára megkopott, hiszen összeálltak Feriékkel, lassan együtt megkötnek, mint a beton. A Momentum süllyesztőbe kerül hamarosan. Lesz 4 évig ugyan valamilyen számú mandátumuk, ellenzékben, vagy kormányon (ezt még nem tudjuk), de utána mennek a levesbe, köszönhetően Feriéknek.

A Momentumnak, ha pici esze van, még most, a választások előtt kilép ebből a moslékból, és önállóan indul. Véleményünk szerint nagyjából a mostani 5%-os támogatottságát meg is tudná duplázni, egyáltalán nem lehetetlen, hiszen egyszer már voltak 10% felett is, amikor egyedül politizáltak.

A többi már rajtuk múlik, mi nem akarunk segíteni nekik. Eszünk ágában sincs…

A Momentum is, és az egész baloldalnak hazudott globalista moslék a nemzetközi globalisták zsebében van, ezért onnan kikacsintani nem lehet, a Momentum várhatóan ezért marad ebben a bűzös moslékban. Egészségükre.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Egoizmus a csúcson: saját magával pózol Jakab Péter, és láthatóan elégedett saját magával

Hatalmasat megy a neten Kocsis Máté új videója – „Nincs két baloldal!” – Videó