in , ,

Döbbenet – Az ellenzék korlátozná a települések támogatását

Gyurcsány Ferencék az uniós források elosztási rendszerének megváltoztatásával el akarják venni a támogatásokat a magyaroktól

Gyurcsány Ferencék az uniós források elosztási rendszerének megváltoztatásával el akarják venni a támogatásokat a magyaroktól, és csak azoknak a településeknek juttatnának azokból, amelyek hajlandóak lennének migránsokat betelepíteni – jelentette ki tegnap Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő Brüsszelben az MTI tudósítása szerint.

A képviselő hangsúlyozta: a DK javaslatának lényege, hogy azok a települések, amelyek nemet mondanak a migránsok betelepítésére, elesnének az uniós forrásoktól. – A bevándorláspárti ellenzék nemcsak a kerítést bontaná le, nemcsak illegális bevándorlókat engedne be az országba, hanem egyebek között a migránsok kvótaalapú elosztásának rendszerét is támogatná, ahogy támogatta az elmúlt években is – tette hozzá a fideszes politikus, aki szerint az Európai Parlament asztalán számos olyan javaslat van, amelyek arra irányulnak, hogy pénzügyileg büntessék azokat a tagállamokat, amelyek nem hajlandók bevándorlókat befogadni. Amelyek viszont igen, azokat pénzügyileg is jutalmaznák, így több forrást kapnának.

 

– A Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőiként mindent meg fogunk tenni azért, hogy megakadályozzuk ezen tervek megvalósulását, és ne engedjük meg a magyar bevándorláspárti ellenzéknek, hogy a magyar településektől forrásokat vegyenek el, és kizárólag a migránsok betelepítését vállalóknak adják ezeket – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, kiemelve: nem mindegy, hogy a következő időszakban milyen polgármestereket és milyen vezetést választunk Magyarországon a városok és települések élére.

Dobrev Klára EP-képviselő szeptember közepén nyilatkozott a terveikről, miszerint a Demokratikus Koalíció azon dolgozik, hogy a jövőben ne a magyar kormány döntsön arról, hova jutnak az uniós fejlesztési pénzek.

(magyarnemzet.hu)

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Hoppá! Adócsaló Momentumos! Csúnyán lebukott az adótartozásával a momentumos Soproni Tamás

      Amikor Pilhál szívatja Soproni Tamást (Momentum)