in ,

Havas Henrik felszállt arra a bizonyos rollerre – Rendkívüli testületi ülést tartanak Havas Henrik miatt Kisorosziban

„Havas úrnak minél előbb tisztáznia kéne magát, hogy ne vessen rossz fényt a településre” – közölte kisoroszi alpolgármestere a Borsnak.

Rendkívüli testületi ülést tartanak Havas Henrik miatt Kisorosziban

 

„Havas úrnak minél előbb tisztáznia kéne magát, hogy ne vessen rossz fényt a településre” – közölte kisoroszi alpolgármestere a Borsnak.

Elveszítheti képviselői mandátumát Havas Henrik, a nemrég kirobbant botrány miatt. Baukó Éva, mint az ismeretes, a héten vádolta meg az újságírót szexuális zaklatással, így több mint valószínű, hogy Havas Henrik ellen belső vizsgálatot indít Kisoroszi városvezetése, habár csak tavasszal választották be a kisoroszi önkormányzat képviselő-testületébe.

 

„Nem tudjuk eldönteni, hogy igazak-e a felmerült állítások, de elrendelünk egy belső vizsgálatot. Nem volt még erre példa nálunk, de biztosan lesz számonkérés” – ezt a Borsnak Benedek Károly, Kisoroszi alpolgármestere.

Az Origo is megkereste Kisoroszi városvezetését, őket úgy tájékoztatták a kisoroszi önkormányzati hivatalban, hogy rendkívüli testületi ülést hívnak össze Havas Henrik zaklatási botránya ügyében. Hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudják, de várhatóan még az idén napirendre veszik a kérdést.

(hirado.hu)

Gajdics Ottó – A legalja

Agyhalál – Soros: a magyar és a lengyel kormány megmérgezte Európát