in ,

Bognár Zsolt színművész szerint Havas Henrik nem túl sokszor mond igazat

Havas ,,Rémusz bácsi” Henrik meséi

Erős felindultsággal elkövetett indulat-bonbont röpített az éterbe a nagy mesélő.
,,Néhány idióta arról dumál meg ír, hogy a Heti Hetesbe politikai alapon, baloldali beállítottságú szereplőket válogattak. Idióta barmok! Akkor én hogy kerültem oda, kereszttel a nyakamban…”
Töredelmesen elnézést kérek a tanár úrtól.

Valóban, a Heti Hetesbe kizárólag jobboldali értelmiségieket válogattak. Boldogult Kerényi Imre rendező, Lovas István publicista, az író Jókai Anna, a két jelenünkben is aktív Dörner György, Nemcsák Karcsi színművészek voltak az eredetileg kiszemeltek, de mivel nem volt demonstratíve kereszt a nyakukban, amit az arcunkba toltak, így jöhettek a futottak még kategória lelkes tagjai, a sok KERESZTES LOVAG, élükön Havas úrral, aki még Kádárt is istenuccse képen törölte volna.
Ha bekapom a Cavintonomat tisztán ,,emlékszem”, hogy Havasék mennyi, de mennyi méltatlan és sértő poénnal illették a szoci és a libsi elvtársakat, miközben a politikával foglalkozó konzervatív értelmiségieknek egyetlen haja szála sem görbült a ,,humor nagyágyúinak” sziporkáitól. Vagy mégis?

Végezetül, hogy ki az idióta és ki a barom, annak eldöntését a tisztelt olvasókra bízom. Habár szilárd meggyőződésem szerint még egy barom sem lehet annyira idióta, hogy a tanár úr múlt-ideologizálásának felüljön.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Noooormális??? 200 liter teát osztott ki a rendőrség az ocsmányul beszélő diáktüntetőknek a hétvégén!!

Hiába van igazunk, ebből egyelőre nem lesz semmi – Rétvári Bence: az egyetlen helyes magatartás a fegyverszünet és a béke követelése