in ,

Bognár Zsolt izomból nekiment az orbánfóbiás Havas Henriknek is, nem is akárhogy

A végtelenül szellemtelen és lapos kórlapos

 

 

A magyarországi média felületein közölt videók, írások jelentős része olyan, mintha kórházi zárójelentésekbe, kizárólag csak az orvosokra tartozó kórlapokba nyernénk jogosulatlan betekintéseket. Nem konkretizálom a személyeket, nagyjából mindenki, aki a politikai közéletben jártas, tisztában van azzal, hogy kikre gondolok.

Elfuserált és sikerületlen életek keresik önigazolásukat, de azt a kínálkozó lehetőséget persze megspórolják, hogy önnön működésük kritikájával is éljenek, helyette lőnek mindenre és mindenkire, aki nem saját, lejárt szavatosságú, balos kánonjuk unásig ismételt toposzaival kezdi és zárja a napját.

Közülük egy mégis a nyelvemre kívánkozik, ő nem más, mint a TANÁR ÚR, hogy mit lehet tanulni tőle pikírtségen, nagypofájúságon túl az rejtély. A lényeg, hogy szánalmas, elszabadult hajóágyú szerű kitárulkozásai, ha másért nem, de az elrettentés szándékától vezérelten a jobboldali portálokon is fel-feltűnnek. Persze a TANÁR ÚRBAN irmagja sincs a másik ember iránti tapintatnak, tiszteletnek, főként, ha jobboldali. A TANÁR ÚR legfrissebb, még lezáratlan zárójelentésében a kormányzat újonnan beiktatott köztársasági elnökébe törli Heti Hetesen pallérozott stílusát.

Ezzel indít a Heti Hetesből Heti Egyessé törpült, figyelmet kolduló, de időtlen idők óta partvonalon vergődő:
„Ezt megálmodta, hogy az apját halálra ítélték? Az apja a Rákosi-rendszerben tíz évig bujkált, ez teljesen hülye ez az ember?”

Heti Egyeske így folytatja:
„Az Orbánnál az, hogy valaki sz-dom-zo vonzalmakkal rendelkezik, p-d-fil, az jó, mert akkor kézben lehet tartani. Ez nem arról szól, hogy ez kizáró ok, ellenkezőleg……Akkor kézben lehet tartani b*zd meg.”

Heti Egyeske ezt is tudja fokozni, magát ebben a stádiumában még nem Napóleonnak, hanem Sulyok Tamásnak képzelve:

„Jellegtelen ügyvéd vagyok, valamivel tűnjek már ki, például a fateromat halálra ítélték…”
A legocsmányabb az, hogy miközben a TANÁR ÚR Dömsödi Gáborral beszélget, közben, vélhetően az adást rögzítő operatőrre többször kinézve somolyog, hogy visszajelzést nyerjen arról, mekkora személyiség is ő, a Heti Egyeske.

Tovább nem is bírtam nézni és hallgatni ezt a felfuvalkodott hólyagot. Nézze az, akinek ő jelenti a mintát. Egy biztos, a kórlapja minden valószínűség szerint még bővülni fog, legyünk iránta megértőek és empatikusak. A baloldali sikertelenség gőzét is le kell vezetni valahogy.
Hajrá Havas, pardon, TANÁR ÚR.

Bognár Zsolt /Parabolha/ 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 


Bognár Zsolt üzenete a liberális Mérő Verának: MÉR’ Ő, VERA?

Pulai „zárul az olló” ismét mért, közvéleményt kutatott – Mindenki rajta röhög