in ,

Balról támadják a libsi Magyar Pétert – Havas Henrik szerint képmutató, amit Magyar Péter csinál

Dömsödi Gábor szerint Magyar egy „megtért gengszter”.

Vasárnap ismét jelentkezett Dömsödi Gábor és Havas Henrik a Frisshírek podcastjében. A műsorban a szokásokhoz híven igen sokat szurkálta egymást a két részvevő, így kellett egy kis idő, amíg releváns közéleti témákhoz értek. Havas a tőle megszokott szerénységgel a baloldali tüntetéssel kapcsolatban elmondta: „azt mondta a szerkesztő, hogy menjek el én is, mert az egy kiállás, ha én is ott vagyok, de mondtam, hogy elvi alapon nem megyek tüntetni”.

Havas Henriknek egy történet mesélése közben a magyarországi egyházi fenntartású egyetemeknek is sikerült egy ízléstelen beszólást elengednie: „El akartam adni az erdőmet és az offroad pályámat, és egy bankárt vittem magammal, és kiderült, hogy 

ez a srác egyházi egyetemre járt, vagy a Pázmányra, vagy a Károlira, vagy valamelyik ilyen kamu szarra”

– fogalmazott.

 

Dömsödi Gábor a Magyar Péter jelenségről elmondta, hogy őt megvette a kiállásával, azzal együtt, hogy tudja, hogy „egy NER-es”. Havas Henrik számára azonban megkérdőjelezhető a hitelessége Magyar Péternek. Szerinte Magyar nagyon korrekten elmondta azt, amit az országban mindenki tud „néhány idióta barmon kívül”. Havas Henrik szerint visszás, hogy addig, amíg be nem ütött egy botrány, benne volt a dolgokban. Dömsödi erre kontrázva pedig azt mondta, hogy igen,

ő egy „megtért gengszter”.

A beszélgetést itt nézheti vissza:

 

(Mandi)

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

A közelgő nemzetközi anyanyelv-nap alkalmából üzent a trágár baloldalnak egy magyar színész – Íme a részletek

Na, ebből nagy balhé lesz! Közös gazdademonstrációt tartanak a V4-es agrárszervezetek