in ,

Jééé, ilyen van? Havas Henrik bocsánatot kér a Magyar Nemzeti két publicistájától

Sajnálom, hogy a január 20-i bejegyzésemben valótlanul állítottam azt, hogy Pilhál Tamás a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán szerzett diplomát.

 

– Sajnálom, hogy a január 20-i bejegyzésemben valótlanul állítottam azt, hogy Pilhál Tamás a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán szerzett diplomát. Továbbá beismerem, hogy a valóságban nem hívott fel édesapja, Pilhál György, hogy megkérjen arra, hogy a szigorlaton legyek elnéző a fiával – tette közzé Facebook-oldalán pénteken, éjfél előtt pár perccel Havas Henrik.

 

Az egykor médiaiskolát üzemeltető „Tanár úr” kijelentette: Ebben a helyreigazításban nincs helye magyarázkodásnak, egyszerűen arról van szó, hogy valótlan tényeket állítottam az írásomban, ezért a két érintettől (Pilhál Művek) ezúton is elnézést kérek!

Havas egyenesen felhatalmazta lapunkat arra, hogy a bocsánatkérést teljes terjedelmében közzétegyük, „kárpótlásul” pedig újraközölte januári bejegyzését arról, hogy minden hétvégén megveszi a Népszavát és a Magyar Nemzetet, de először mindig a sportújságot lapozza át, csak éppen kihagyta belőle a hozzáköltött részt arról, hogy Pilhál György egykoron felhívta.

Lapunk piblicistája egyébként péntek reggel megjelenő cikkében már leírta: Soha életében nem találkozott a szemüvegszár-rágcsáló emberrel, hál’ Istennek.

 

 

(Magyarnemzet.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Na, ezek is átverték a választóikat, ugyanolyan balosok, mint a többi balos párt – Volt főpolgármesteri főtanácsadó és Törley Katalin vezeti a Kutyapárt EP-listáját

Nem stadion – Koncessziós kivitelezési körbe került az M1-es háromsávosítása