in , ,

Gulyás Mártonék osztogattak pénzt Hódmezővásárhelyen a szavazóknak

Van az a pénz, amiért pénzt osztanak

Marcika Közös Ország mozgalma megkapta a pénzt az internetes Adwords, Facebook és Youtube hirdetésekre, a közvéleménykutatásokra és a nagy tervre, hogy összehangolt bevándorláspárti ellenzéki koordinált összefogás legyen a Fidesszel szemben.

Ehhez pedig sok pénz kell. Számos rádióműsorban és egyéb fórumon beszéltek a mindenszo.hu munkatársainak is hódmezővásárhelyi lakosok, hogy látták Gulyás Mártonékat pénzt osztogatni embereknek, hogy menjenek el szavazni Márky-Zaj Péterre. Március 15-én is látszott, milyen profi kamerával és technikával mentek provokálni a Békemeneteseket. A kis Marcika is méregdrága öltönyben, vadiúj ruhákban flangált. Na vajon honnan a pénz???

A pénz osztós módszer Hódmezővásárhelyen bevált. NE legyen kétségünk, országos szinten is Szaros György pénzét fogják osztogatni egy teljes csapattal Gulyás Mártonék! Ezért mindenki legyen kész kamerával, telefonnal, hogy rögzíteni tudja az eseményeket és azonnal rendőrt hívni!

Mára egyértelművé vált: Szavazatok megvásárlásával próbálnak Gulyás Mártonék április 8-án ellenzéki szavazatokat szerezni. Erre kell készülni!

 

mindenszo.hu

Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Bárándy Péter védőügyvédet!

Az LMP segíti Gyurcsány és a Jobbik házasságát