in , ,

Magyar Péter a balos Gulyás Márton műsorában – Egy csalódott, dühös, bosszúálló férfi utolsó vergődése

Mi majdnem elaludtunk a műsor közben

Varga Judit volt férje interjút adott a balliberális (na, vajon miért pont neki?) Gulyás Mártonnak.

 

Valljuk be, az interjú érdektelenre sikeredett. Minden valóságot nélkülöző, tények nélküli puszta vagdalkozást hallottunk, amiből csak azt szűrtük le, hogy szegény Magyar Péter rettenetesen féltékeny Rogán Antalra. Mi történhetett, mi áll a háttérben? Egy időben együtt reggeliztek, de mi történt vajon? Tóni talán beleivott a kávéjába, elvette a reggelijét, netán beleharapott a kiflijébe? Miért pont őt pécézte ki magának? Irigyli a sikereit?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy amennyiben az általa elhagyott felesége nem mond le, nem veszti el tisztségét, abban az esetben, nevezzük most már mr. apátiának, nem jelentett volna neki gondot ez a „Rogán Antal által vezérelt gépezet”?

Csak most jelent problémát?

Hát mit is mondjunk, úgy gondoljuk, hogy ez egy szomorú pillanat Varga Judit számára, mert kiderült, hogy a volt férje egy infantilis, össze-vissza beszélő, akár hazugságokat is kimondó, ugyanakkor gyáva figura, aki a nyilvánosságtól várja saját biztonságát, azok után, hogy megrágalmazta a kormány szinte összes tagját.

Na, erről ennyit.

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

  

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

Madarász Kovács Lóránt rendkívüli jegyzete a baloldalról: hitvány, gonosz, becstelen, tisztességtelen, alávaló, alantas, galád, cudar, szégyenletes, álnok, rosszindulatú, gyalázatos, dicstelen, szemét, mocsok….

Bayer Zsolt bejelentette: március 15, BÉKEMENET! Videó