in , , ,

Érdeklődés hiányában a világháború elmaradt – Amerika és a médiája ismét átverte az egész világot

Ócska hisztéria volt az egész

Már a „sziájé” sem a régi: 2001. szeptember 11-én, amikoris Amerika megtámadta saját magát, azt még benyalta az egész világ. Profi szervezés volt. Még ma is elhiszik, hogy megtámadták Amerikát Afganisztánból…hát persze, persze.

Na, de most másról ejtünk pár szót. A világ csendőre ismét lebukott. Mit lebukott, hülyét csinált magából: a Hálózat mainstream médiája ontotta magából a baromságokat, még a Hír Tv is a külföldi médiahazugságokat ontotta magából, ahelyett, hogy megkérdezett volna okos hazai szakértőket (mondjuk ezt megtette, de a híradóiban a támadás hazugságát hangoztatták folyton). Fogalmunk sincs, hogy miért nem lehet ilyenkor egy normális hírszerkesztés keretében kétségekkel fogadni a Hálózat hazugságainak hazánkba érkező álhíreit. Pl. kétségbe vonni azt, hogy esetleg nem lesz háború. Nem tudjuk, miért nem tesszük, de így a hazai média is felült erre az ostoba vonatra: a hazugság vonatára, ami robogott a semmibe, hogy az oroszok szerdán támadnak. Nem támadnak. Nem támadtak.

 

Dehogy támadnak. Megírtuk, kissé cinikusan, hogy mi fog történni:

Az USA már tudja, hogy szerdán lesz a világháború – Rossz idő esetén csütörtök délután, fél ötkor

 

A vén boomer, a Hugyos  Józsi már magyarázkodik Amerikában, hogy „de még támadhatnak!”. Nem Putyin csinált hülyét az amerikai elnökből, hanem ő saját magából, és a hülye, hazug titkosszolgálatai, ami nem Amerika védelmében működik már hosszú évek óta, hanem ócska propagandát nyom, akár a saját elnöke (Trump) ellen is.

 

Tehát nem volt támadás, és nem is lesz. Ezt a média-hisztériát, a háborús pszichózist, ami szintén egy háború, most Putyin nyerte.

Amerika, és a szolgálatai leszerepeltek. Ismét. Újra.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Rákay Philip üzent Márki-Zaynak: el kell tűnnöd a közéletből! Videó

A mindenszo.hu nyílt levele Márki-Zay Péternek