in , ,

A mindenszo.hu nyílt levele Márki-Zay Péternek

Ideje távozni

Tisztelt jelölt úr!

 

Íme az Ön saját nyilatkozata:

Azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít, ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük.

 

Jelölt úr! A mi családunk megszenvedte a kommunizmust, míg más családok a náci megszállást. Ijesztő, hogy 2022-ben, ma Magyarországon van olyan pártszövetség, amelyik nyíltan ordas eszméket képvisel. A világégés idején a két izmus szörnyű „eredménye” több mint 100 millió halott lett világszerte. Magyarországon százezrek hagyták el hazájukat, míg az itthon maradottakat megbélyegezték, börtönbe zárták, ellehetetlenítették, kifosztották, másokat pedig nemes egyszerűséggel agyonlőttek (vagy a Dunába, vagy sortüzek keretében).

Nincs mit magyarázni, és nincs tovább.

Nincs mit tovább magyarázni, nincs mit tovább fejtegetni.

Magyarország jogállamiságával, a demokrácia szellemével, a magyar törvényekkel, hazánk Alaptörvényével és nemzetközi egyezményekkel szemben tett Ön olyan nyilatkozatot, ami után egyetlen helyes lépés maradt már csak hátra: a lelépés.

Márki-Zay Péter: távozzon a közéletből! Azonnal!

 

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Add tovább!

Érdeklődés hiányában a világháború elmaradt – Amerika és a médiája ismét átverte az egész világot

Agyhalál – Mesterházy szerint Gyurcsány azt mondta, hogy „Dr. Oláhval, aki….” és nem „dr. Oláh valaki” – Biztos, Mesterházy úr? Videó