in , , ,

Az USA már tudja, hogy szerdán lesz a világháború – Rossz idő esetén csütörtök délután, fél ötkor

Nagy az Isten állatkertje

Nagy az Isten állatkertje. Csak alacsony a kerítés

 

A CIA már azt is tudja, mikor fognak támadni az oroszok. – írja a Népszava.

A lap szerint elképzelhető, hogy a Fehér Ház azzal a szándékkal szivárogtatta ki az információit, hogy megtorpedózza az offenzíva tervét.

Február 16-án szerdán indíthat támadást Oroszország Ukrajna ellen az amerikai kormány helyzetértékelése szerint, amelyet pénteken megosztott európai szövetségeseivel – hivatkozik a Spiegelre a Népszava.

Majd a Népszava hosszasan fejtegeti a CIA birtokába került információkat, amit itt részletezni már nem is érdemes.

Azért a CIA az esőnapot is megjelölhette volna. Mi van, ha rossz idő van, ha mondjuk esik az eső, és akkor elmarad a világháború! Hm? Akkor mi lesz? Javasoljuk tisztelettel a CIA-nak, illetve Putyinnak, hogy tűzzenek ki egy „esőnapot”, ha netán szerdán délben rossz idő lenne, akkor mondjuk csütörtökön fél négykor kezdődhetne a világháború. Vagyis legyen inkább fél öt, mert fél négykor sokan még sziesztáznak, és lemaradnak a világháborúról.

Nem az a baj, hogy léteznek a világon titkosszolgálatok, hanem az, hogy mire használják azokat: manipulálásra, agymosásra, a közvélemény hiszterizálására. De már ott tartanak nevezett szolgálatok, hogy totál hülyének nézik az egész emberiséget. Mert az úgy megy ám, hogy bejelenti előre Oroszország, hogy kit fog megtámadni, és erről majd az USA tájékoztatást ad a közvéleménynek.

Az ember esze megáll.

Mi mindenesetre ezt az esőnapot azért számításba vennénk, mert lehet tényleg rossz idő lesz, esetleg szélvihar lesz, vagy zivatar. Zivatarban pedig az Álmoskönyv szerint nem érdemes világháborút tartani.

 

Függöny.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Feri megint nem volt szomjas: „Dr. Oláh Valaki” – Gyurcsány a saját jelöltje nevét sem tudja – videó

Kunhalmi elképesztő rasszista kampányba kezdett Fideszes ellenfelével szemben – Az MSZP Lévai István Zoltánt elfogadhatatlan módon ábrázolta