in ,

Hatalmas ellenzéki szégyen – Előválasztás: Jászapátiban senki sem várta a voksolókat a kijelölt szavazóponton

Közben állítólag MSZP-s pártbuli zajlott az épületben.

A legtöbb kisebb településen nem lehet előválasztani, de Jászapátiban elvileg pont lehetett volna, a valóságban azonban ez nem így történt. A Telex egyik olvasója a helyi MSZP-s irodánál nem talált semmilyen táblát vagy feliratot, ami a szavazópontot jelölné, nem volt kiírva semmi, ellenben sok, főleg idősebb szavazóval találkozott, akik szintén jöttek volna előválasztani, többen a környező településekről autóval – írja a portál.

„Több perc várakozás után kijött egy úr az irodából, aki

közölte velünk, hogy itt semmilyen előválasztás nincsen, és hogy menjünk innen.

»Nekik nem szólt senki.« És különben is, jelenleg valami MSZP-s pártbuli van az épületben, szóval amúgy sem tudunk bemenni” – számolt be a Telexnek a helyszínen tapasztaltakról. „Ez minden jelenlévőt ledöbbentett, mivel itt volt legutóbb is az előválasztás, interneten is több helyen ez az időpont és helyszín van megjelölve. Senki sem tudta, hogy mi történik, illetve hogy miért kéri ki magának a párt irodából érkező úr, hogy ennyien akarnak náluk szavazni.”

Az Országos Előválasztási Iroda a Telex kérdésére azt írta, hogy adminisztrációs hiba történt,

„hasonló hibák minden igyekezetünk ellenére sajnos előfordulnak”. Tájékoztatásuk szerint Jászapátiban csak két napon lehet majd szavazni, a településen október 14-én, csütörtökön és 16-án, szombaton működik majd a szavazópont.

 

 

(mandier.hu)

 

 

Add tovább!

Medgyessy Péter szerint Orbán Viktor mindig kulturáltan viselkedett vele, és „nagyon normális embernek” tartja őt

Apáti Bence Kamu Geriről: nem túl okos, nem túl tehetséges, kicsit lusta is, így aztán nem is igazán szeret dolgozni, de valahogy mindig a tűz közelébe képes kerülni.