in

Dúró Dóra: A Karácsony Gergely vezette főváros egyértelműen üldözi az autósokat – Videó

nonszensz, amit a főváros vezetése ezekkel az intézkedésekkel megtett.

„Hogy úgy mondjam, ön beleszállt Karácsony Gergelybe meglehetősen alaposan. Miért gondolja azt, hogy itt az autósok üldözéséről van szó?” – kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Kerek-perec kijelentette azt Niedermüller Péter, hogy nem más a céljuk, minthogy a belvárosból elűzzék az autósokat. Persze ezen nem csodálkozhatunk, hiszen Niedermüller Péterről, egy DK-s polgármesterről van szó. »Rémisztő képződmények a fehér heteroszexuális keresztény férfiak«így nem csodálkozhatunk azon, hogy mondjuk az autósokat is deviánsnak tekinti, de az mégiscsak

nonszensz, amit a főváros vezetése ezekkel az intézkedésekkel megtett.

Egyrészt a nagykörúton illetve az Üllői úton, nagyobb főútvonalakon létesített kerékpársávok óriási dugókat okoznak. Emellett maguknak a bicikliseknek is veszélyes ezen közlekediük, nem beszélve arról, hogy az a cél, amit egyébként elérni szeretett volna a Főváros vezetése ezzel, hogy csökkenjen a légszennyezettség, az épp hogy a visszájára fordult. Hiszen a dugóknak mind az időtartama, mind a térbeli kiterjedése megnövekedett azáltal, hogy az autósok csak egyetlen sávot tudnak használni ezeken a főútvonalakon (…)” – reagált Dúró Dóra.

„Mit gondol, hogy lehettek az autósokból ilyen üldözendő, megsarcolandó, kirekesztett személyek?” – kérdezte a műsorvezető.

„A Karácsony Gergely vezette főváros egyértelműen üldözi az autósokat és annyira radikálisan szeretné átalakítani a fővárost a saját képére, hogy ilyen egészen extrém forgalomkorlátozásoktól sem riadnak vissza.(…)” – válaszolta Dúró Dóra.

 

(mandiner.hu, hirtv.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Budapesten tovább provokálnak az agyhalottak – Telefirkálták a Fidesz székháza előtti járdát

Nagyon jó a műsor! Gyurcsány Ferenc naponta alázza meg a Momentumot: ismét felfüggesztették a gödi momentumos polgármestert