in ,

Ameddig a képen látható figurák képviselik az ellenzéket, addig biztos a folyamatos Fidesz győzelem…

Az arcra száradt cinizmus két veteránja

Megfejthetetlen számomra, hogy Fodor Gábor, vagy a nála is aktívabb ATV-s törzsvendég Horn Gábor és a sor folytatható, milyen megfontolások alapján vannak arra felkérve, hogy a 13. éve kétharmados felhatalmazással megválasztott kormányt kritizálják és véleményezzék?

Ami még érthetetlenebb, hogy saját önképükbe, hogy fér bele bármilyen kritikai hang világba kürtölése azok után, hogy saját, anno kenyeret adó pártjuk az észlelhetőség határán is kívül esik, azaz megszűnt, mint a pár perces TV torna vagy a Heti He(n)tesek 17 éves tobzódása a képernyőn.
Nem azért törölte az SZDSZ-t a történelem radírja, hogy ezt követően visszaszivárogjanak a közélet színpadára és lyukat beszéljenek a hasunkba, hogy mit és hogyan kellene csinálni.

Sport hasonlattal élve, ha a felmutatott eredményeim alapján mondjuk a Megye III- ból is kiesnék a csapattársaimmal, akkor feltételezve a foci menedzserek normalitását, nem gondolom, hogy én leszek az, akit ezt követően a profi csapatok szakértésére és véleményezésére fognak felkérni az illetékesek.

Könyörgöm, ha pártként jó ideje nincs igény rájuk, miért gondolják, hogy egyénekként ők a politika pótolhatatlan éceszgéberei, akik mindenbe beleüthetik az orrukat?
Azt is gondolom, hogy miután a cinizmus oly vastagon az arcukra száradt, hogy az még súrolókefével sem távolítható el pofikájukról, mi több létezik olyan médiafelület, ahol az említett tény ellenére is igényt tartanak rájuk, így csak annyi a szerény, állampolgári hozzáfűznivalóm, hogy bárki, aki hallgatja őket, legalább egy pillanat erejéig merengjen el azon, nem abszurd-e olyanok politikai szakértését hallgatni harsány röhögés nélkül, akik saját elveik megvalósításának kísérleteivel pártjukat annak totális megszűnéséig bírták szakérteni?

Há’ nem? De.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ezek a németek már megint tudnak valamit – Német lap: Orbán karácsonyra megkaphatja az uniós pénzeket

Beszólt a horvát elnök a magyar határkerítésre! Orbán Balázs tette helyre a horvát elnököt – Íme a részletek