in ,

Pápalátogatás – Az RTL egykori sztárja is megszólalt: a pápa nem hallgatott a világszerte Magyarország ellen aknamunkát végző liberális bennfentesek súgására

Lehet újabb gumicsontot keresniük

Lehet újabb gumicsontot keresniük, esetleg megkérhetik Őszentségét, hogy segédkezzen a Karmelita körüli szombati és vasárnapi kordonbontásban. Hátha!

 

„A balos ultima ratio: game over

Honi ellenzékünk és a tágabb európai mainstream képviselői lélegzet visszafojtva várták Őszentsége magyarországi első beszédét. Elképzelésük szerint a Szentatya vádbeszédet tart majd és kiátkozza Orbán Viktort, a kormányt és a nyugati elvárások szerint pellengérre állítva hazánkat negatív, intő példaként helyezi a vicsorgó »haladóink«” lábai elé.

Tévedtek. A pápa nem hallgatott a világszerte Magyarország ellen aknamunkát végző liberális bennfentesek súgására és felemelő, elismerő hangon szólt Magyarországról. A hazai és nemzetközi baloldal mindig és minden helyzetre alkalmazott ultima ratioja, azaz Orbán nemzetközi kiközösítésének kísérlete, ha úgy tetszik karaktergyilkolásának reménye ismételten csúfos kudarcot vallott.

Lehet újabb gumicsontot keresniük, esetleg megkérhetik Őszentségét, hogy segédkezzen a Karmelita körüli szombati és vasárnapi kordonbontásban. Hátha!

A hazai konzervatív oldal is bontani fog, na nem kordont, hanem pezsgőt. Haladárjaink pedig kiírhatják Molnár Áron kedvezményes árú pólóira, hogy a játéknak ez esetben is vége, azaz: GAME OVER! Perintfalvi Rita teológus pedig korrigálhatja előzetesen tett szánalmas elvárását, sejtetését. Ez lenne a minimum.”

 

(Bognár Zsolt, Mandi)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Meghalt a DK-s Vágó István

Toroczkai visszaüzent Gyurcsányéknak: ha mi kerülünk hatalomra, mentek a börtönbe