in ,

Már háborog a libernyák értelmiség is az ellenzék miatt – Horn: a bizonytalan szavazókat tarthatják távol a rasszista megnyilvánulásaikról megismert baloldali jelöltek

A rendes választási kampányban már számítani fognak ezek a kérdések

 

A rendes választási kampányban már számítani fognak ezek a kérdések

 

– ezt válaszolta az ATV Híradó kérdésére Horn Gábor. A Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint

jövő tavasszal, ami alig hét hónap múlva van, tehát nagyon rövid idő múlva ennek lehet jelentősége, mert a bizonytalan szavazókat ez a fajta szöveg eltántoríthatja.

Az elemző egyébként úgy véli, egy esetleges kormányváltás esetén a baloldali összefogás pártjainak sokszínűsége sokkal jobban fogja reprezentálni a magyar társadalom összetételét is.

 

Az ATV riportjában azt próbálták megfejteni, hogyan értékeli a közvélemény, hogy Gyurcsány Ferenc pártja immáron nyíltan rasszista, antiszemita nézeteket valló jobbikosokat is támogat. Felidézték az emlékezetes Lendvai Ildikó–Vágó István csörtét is, ahol a volt MSZP-elnök érthetetlennek nevezte a támogatás tényét. Vágó István szerint mindennél fontosabb leváltani az Orbán-kormányt, ezt egyébként a már idézett Horn Gábor is evidenciának tartja a baloldalon.

 

A baloldali pártokat korábban is kritizálták már amiatt, mert rasszista, antiszemita jobbikos jelölteket támogatnak, Hont András, aki akkor még a HVG véleményrovatának vezetője volt, Bíró László jelölése után is azt jósolta, hogy a 2022-es országgyűlési választási kampányban elő fognak kerülni a balos pártvezetők Bíró Lászlóval készített közös képei. Emlékezetes

a Budapesre Judapestként hivatkozó jobbikos jelölt mellett Karácsony Gergely főpolgármester is személyesen kampányolt.

Ismert az is, hogy amíg kormányon volt, Gyurcsány Ferenc folyamatosan a Fideszt és Orbán Viktort vádolta azzal, hogy össze akar fogni a szélsőséges Jobbikkal.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

A balatoni cikkünk miatt üzent nekünk Bayer Zsolt a blogján – Ezt írta

Bencsik Gábor: a Momentumnak el kell takarodnia a közéletből!