in ,

Bognár Zsolt színművész az ellenzéket összehasonlította a mesterséges intelligenciával – Ez lett az eredmény

Mesterséges intelligencia versus ellenzék

Talán ott még nem tartunk, hogy a mesterséges intelligenciával /továbbiakban M.I./ rendelkező robotok programozásához hasonlóan a baloldali térfél hangadói is túlessenek egy chipbeültetésen, pedig kísérteties módon, de ugyanazon megszólalási panelek alapján beszélnek mindannyian, mintha a robotokhoz hasonlóan egy nagy központi vezérlőteremből kapnák az utasításaikat lejárató programbeszédeik megtartásához, amit szolgaian végre is hajtanak.

Ez ugye fel sem merül bennünk, mezei kormány szimpatizánsokban, vagy mégis?
Akárhogyan is van, mélységesen felháborít a hatalom megszerzésenek vágya okán tanúsított gátlástalanságuk és cinikusságuk.

Ennek az észrevételemnek abban van jelentősége, hogy mesterségesen vezérelt robotoktól természetesen nem várható el az az ,,apróság”, hogy az erkölcs, szégyen, belátás hármasához érzelmi intelligenciájuk is legyen.

De könyörgöm, a hazai balodal és támogatói nem robotok, hanem emberek, viselkedésükben miként lehetséges mégis az, hogy alig különböznek az M.I. által vezérelt utópisztikuskus falanszter bábuk seregétől?

Ha a mesterséges robotok pénznyelő automataként némi baksisért szolgáltatnák lejárató mondatfűzéreiket, fakenews adagjaikat, akkor ezen az analógián haladva érteném a hús-vér baloldaliak működési elvét. Minél több pénzt dob be valaki a zsebükbe, annál több demagóg panel kikiabálására és terjesztésére képesek. De róluk a konzervatívok részéről ez csak merő rosszindulatú feltételezés, ugye?

Egyszerűsítve mégis úgy hangzik, hogy, több lóvéért több a nyújtott teljesítményük, mint néhány Júdás garasért. Így is, úgy is árulók, de ez legyen az ő egyéni, szociális problámájuk.
Egyetlen reményem, hogy egyszer elfogy a pénz a baloldalt támogató pénzes bödönből és akkor jelenünk mindenen keresztbe fekvőinek a fejébe és szívébe talán visszatérhet a tisztességes viselkedés emberi fajtól közel sem idegen gyakorlata. Helyre állhatna bennük a helyes és normális viszonyulás a dolgokhoz, a Homo Sapiens nevével fémjelzett értelmes és produktív gondolkodás. Ha ez nem lehetséges, akkor őszintén várom a technika fejlődését, mert amit jelenleg művel hazánkban a baloldal, azt belátható időn belül ténylegesen fel lehet és fel is kell váltani az M.I. által programozott robotok világával.

Közgazdaságilag olcsóbb is lenne és itt a jobboldalon legalább nem várnánk el a gép-balosoktól hogy permanens szégyenükben – ami ugye nincs is nekik – elkerüljék a politikai küzdőtér tatamiját, amire az élő társaik, mióta világ a világ soha nem voltak képesek. A robotok meg mégiscsak ember vezérelte szerkezetek. Velük talán könnyebben boldogulna a normalitás, amennyiben az hajtja majd végre mindenkori programozásukat.

A fejlődés következtében feleslegessé váló hús-vér haladárjaink meg végre valahára valami tisztes munka után nézhetnek a munkaerőpiacon. Rájuk férne!

Bognár Zsolt  /Parabolha  Fb/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hoppá! Bognár Zsolt színművész is beszállt a Philip vs. Nagy Ervin vitába – Íme

Az elsők közt segítettek a magyarok a gátrobbantás áldozatainak. És hol a hála? Na, az nincs.