in ,

Alföldi Róbert rendkívüli nyílt levelet kapott Bognár Zsolt színművésztől – Na, kinek van igaza?

Alföldis KULTÚRTÁJ vagy csupán balos háztáji kultúra?

Van a Magyar Hang nevezetű valaminek egy Kultúrtáj című podcast sorozata. Miután köztudottan ,,DIKTATÚRA” van hazánkban, egész egyszerűen nem értem, hogy lehet a jelenleg országunkat vezető ,,DIKTÁTOR” annyira megengedő velük szemben, hogy egy olyan sorozatot működtethetnek zavartalanul, amelynek adásidejeiben nem a tenyerüket kell pirosra verniük a megszólalóknak Orbán nagyvezír magasztalására, hanem válogatott szidalmakkal és sértésekkel, mi több, valótlanságokkal illethetnek mindent és mindenkit, aki nem az ő szájuk szerint érez és gondolkodik.
Bele-bele hallgatva egyes adásokba, azt sem értem, hogy amiről a balos felkentek beszélgetnek egymással nagy egyetértésben, miután lejár a műsoridő, hogy képesek az általuk sulykolt tarthatatlan és élhetetlen világból szemrebbenés nélkül visszacsöppenni az amúgy élhető valóságba?

Van az a pénz esetleg, amiért már korpásodik a fejük?
Miért játszanak hős lázadót, amikor maximum saját bebeszéltségeik ellen kellene lázadniuk, de elementáris erővel. Az egyik legutóbbi ,,háztáji” adásában ki más, mint Alföldi Róbert ismételgeti sértettsége soha nem gyógyuló sebeit. Azt írja, hogy Vidnyánszky Attilának az határozza meg az életét, miszerint„bosszút áll a sértettsége, vagy akár valós sérelmei miatt”.

Az, hogy nem Alföldi van a Nemzeti élén, hanem Vidnyánszky, az még nem bosszú. De ha már bosszú, akkor árulja már el nekem Róbert, hogy Blaskó Péternek miért is kellett éveken keresztül statisztaszerepeket játszania az ön igazgatása alatt? Az maga volt a túlcsorduló szeretet, ugye? Csak talán sunyin és alattomban, amolyan liberális cizelláltsággal.

Törlesztés azért, mert Blaskó Péter 2008-ban nem óhajtott kezet fogni az öszödi mágussal?
Akár az átkosban, akár azt követően a balos kurzusok idején, ha saját magukat leszámítják, az átlag magyarnak mikor volt egy centivel, avagy egy dekával, ha úgy tetszik egy DÉKÁVAL jobb az élete, mint mostanság?

KULTÚRTÁJAIK térképén egyébként mit kell művészi csúcsoknak tekintenünk, ami egy jottányival ízlésesebb, magasröptűbb, mint az általuk megvetett és lenézett azon színházi és filmes alkotók produktumai, akik nem feliratokkal rohangálnak a kezükön, demonstrálva örök sértettségüket, mint ahogy szakmányban az Alföldi félék teszik?
Más! Melyik jobboldali kormányzás alatt verték véresre az ellenvéleménnyel bírókat politikai rendezvényen?

Alföldi úr! Ön beszél bosszúról???
Ugye, ugye!
Ferenc testvérnek az a kijelentése, hogy:
,,Nem kell félni, nem fog fájni”
miért fájt mégis, ráadásul ,,nem kicsit, nagyon” majdnem mindannyiunknak annak idején?
Tisztelt fanyalgók, kultúrtáji elmélkedők!
A kultúrátok és a gondolkodásotok sajnos nem egyetemes, hanem csupán háztáji és belterjes.
Szerencsésebb volna a ,,balos háztáji kultúra” címre váltanotok, az legalább pontosan kifejezné liberális buborékvilágotok ádáz képviselőinek egyértelmű kultúrpolitikai hovatartozását a függetlenség hablatya helyett.

 

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Tombol nyugaton a hungarofóbia – A Guardian publicistája könyörögve kéri, hogy függesszék fel Magyarország szavazati jogát az EU-ban

Menczer Tamás nagyon kiakadt az ukránokra: „Az ukrán parlament mostani döntése messze van a 2015-ös jogok visszaadásától”