in ,

Agyhalál – nudista-naturista elnök Gyurcsányék körmendi jelöltje

“Az első „találkozás” után eszünkbe sem jutott volna textiles helyre menni.

A DK és a meztelen valóság: nudista-naturista elnök Gyurcsányék körmendi jelöltje

 

“Az első „találkozás” után eszünkbe sem jutott volna textiles helyre menni. Megfogott bennünket a hely feelingje, az emberek viselkedése, a dolgozók hozzáállása, a természetesség. Mi szinte azonnal elfogadtuk a mezítelenséget, élveztük a napfényt, s vártuk a következő nyarat” – az idézet a balatonberényi naturisták baráti körének honlapján olvasható a bemutatkozó sorok között.

Aki pedig lejegyezte, nem más, mint Balogh Tibor, a Demokratikus Koalíció Vas megyei elnökségi tagja, a baloldal körmendi országgyűlési képviselőjelöltje. Január óta, mert tudják, ez az a körzet, ahol már egyszer cserélt jelöltet Gyurcsány pártja. 

Vas megye nem kevés fejfájást okoz a baloldalnak, azon belül főként a Demokratikus Koalíciónak. Korábban már írtunk arról, milyen belharcok eredménye, hogy alig több mint három hónappal a választások előtt jelöltet cseréltek a körmendi választókerületben. A csoportok közötti átvándorlások következménye, hogy Körmenden szinte már nincs is körmendi a pártban, a jelölt szombathelyi, az elnökségben szentgotthárdi, szombathelyi sőt sárvári tag is van, még a kampány koordinálásáért is sárvári társuk felel.

Ez ellen a jelenség ellen szólalt fel korábban Nagy Gábor, a DK körmendi alapítója és a korábbi választókerületi elnöke, aki azzal szerzett országos ismertséget, hogy kiírta Facebook oldalára, “hogy a jobbik jelöltjére kell szavazni”. Nagy Gábor akkor interjút is adott portálunknak. Facebook oldalát figyelve a helyzet nem lett fényesebb. Kritikáit, bár kap érte hideget-meleget azóta is szinte naponta osztja meg a követőivel.

A legpikánsabb részletere kivételen még sem Nagy Gábor, hanem egy névtelenséget kérő olvasónk hívta fel a figyelmet. Balogh Tibort állítólag a “kutya nem ismeri” Körmenden, vagy ha mégis, akkor nem a közéletből, hanem “meztelenkedő szenvedélyéről” – fogalmaz a levélíró. 

Balogh Tibor DK-s politikus fotója az egyik naturista, nudista oldalon.

Utánajártunk és kiderült, hogy Balogh Tibor valóban lelkes naturista. A 2000-es évek elején ő alapította a Balaton első naturista baráti körét. Később a Naturisták Berényi Baráti Köre Egyesület elnöke lett. Pucér karrierje magasra ívelt, lehet magasabbra mint a politikai. Ugyanis hamarosan már a Naturisták Magyarországi Szövetségének alelnöke volt.

Tiborról jó néhány fotót is találtunk a programokban gazdag, fényes múltból: meztelen horgászatról, kempingezésről, édes ruhátlan nyarakról és izgalmas partikról. Az egyik fotón például Balogh Tibor ruhátlanul kamerázza, ahogy egy hölgy valamilyen krémet, vagy tejszínhabot nyaldos a kövérre fújt léggömbről. 

Micsoda buli…

Korábbi hírek között kutakodva rátaláltunk, hogy 2006-ban alapították meg a Namaszt, azaz a Naturisták Magyarországi Szövetségét, azzal a céllal, hogy harcoljanak a nudista strandok nyitásáért, a naturizmus elfogadásáért és marketing tevékenységért. Azt is célul tűzték ki, hogy mielőbb tagjává váljanak a Naturisták Világszövetségének. Balogh Tibor olyannyira büszkén vállalta e nemes küzdelmet, hogy a meztelenkedőket az Utazási Kiállításon is standdal képviselte néhány fős csapatával.

Naturisták az expón. Középen Balogh Tibor. Fotó: Naturisták Magyarországi Szövetsége.

Balatonberényben sem kis ellenállást váltott ki a naturisták térnyerése, főleg akkor, amikor felröppent a hír, hogy naturista szálloda is épülhet, ami további meztelenkedni vágyó csoportokat vonzhat a Balaton déli partjára. Balogh nekik is üzent, amikor a baráti társaságuk honlapjának köszöntőjében azt írta:

Változhat az üzemeltető, lehet más a polgármester a faluban, mi ragaszkodunk a campingünkhöz, évről-évre várjuk a találkozást a számunkra oly kedves emberekkel, élvezzük a természetességet, a szabadságot. Figyeljünk még jobban egymásra, próbáljuk megőrizni a hely hangulatát, maradjon ez a nyugalom „szigete”. Továbbra is jó legyen eljönni ide. Várjuk az újakat, a fiatalokat, a gyerekeket, az idősebbeket is.

Pucérkodás a balatonberényi kempingben valamikor 2010-11-ben. Fotó: Facebook

Balogh Tibor a Balatonon, véletlenül itt épp fürdőnadrágban… Fotó: Facebook

A baloldal körmendi jelöltje a közelmúltban Simicska Lajos tévéjében is szerepelt. A riporter adogatta a ziccereket, miről kellene beszélni: az önkormányzatiság fontosságáról, a kistelepülésekről, ahol az ellenzék szerint ugyebár a Fidesz meg akarja szüntetni az önkormányzatokat. Balogh azonban megmaradt a valóság talaján és a valóban fontos érdemi kérdéseknél: veszélyben vannak a falusi kocsmák, amik mellett ő teljes mellszélességgel kiáll, mert vidéken a kocsmák a legfontosabb közösségi terek, a találkozások színterei. 

Nos kedves Tibor, egészségére, mi inkább a közösségi házakra, művelődési házakra voksolnánk… Igaz, oda sajnos fel kell öltözni mindenkinek.

Megkerestük Balogh Tibort és  Demokratikus Koalíció szóvivőjét, hogy megkérdezzük, Balogh úr a mai napig űzi e a naturista életformát és ez összefér-e a párt értékrendjével?

Arra is kíváncsiak vagyunk, a DK hány tagja naturista, szokta-e esetleg naturista összejöveteleket tartani? 

A naturista kempingekben, üdülőkben (általunk fellelt fotók alapján merül fel a kérdés) előfordulnak-e csoportos együttlétek, orgiák? 

A balatonberényi naturisták honlapján Balogh Tibor azt írja, hogy a gyermekeket is szeretettel várják? A Demokratikus Koalíció illetve Balogh jelölt úr szerint gyermekeknél hány éves kortól ajánlott a meztelenkedés illetve anyaszült meztelen felnőttek közötti tartózkodás?

És felmerül a kérdés, hogy a Demokratikus Koalíció programjában szerepel-e a naturizmus, nudizmus elterjesztése Magyarországon? 

Balogh úrtól, amennyiben bekerül a következő Országgyűlésbe,  várhatunk-e ez irányú törvényjavaslatokat, indítványokat? A jelölt úr preferálná-e esetleg a naturizmus bevezetését plenáris üléseken a Parlamentben? 

Amint kérdéseinkre válaszolnak, frissítjük cikkünket!

Vezető kép: Facebook – fotómontázs: PS
(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Rákosi-diktatúrára emlékezteti a Facebook-cenzúra Nagy Ervint

Szatyros Botka – Előkerültek a negyedmilliárdos MSZP-s mutyit alátámasztó dokumentumok