in , ,

Baloldali sztár van születőben, a Komcsi Csillag Születikben – Rónai Sándor

Jakab kipontozta magát, jöjjön az újabb sztár

Jól bevált recept szerint, végy egy népet hergelő, csürhét keltő, idegeket borzoló, akoholistákat tüzelő, ideggyengéket indulatba hozó, szellemi fogyatékosokat bátorító vörösszívű gazembert és tedd rivaldafénybe, ő elvégzi a piszkos munkát, ahogy Jakab tette a parlamentben, mikor a miniszterelnök székére pályázva, minősíthetetlen viselkedéssel hozott szégyent az épületre és annak szentségére.

Ez az ember a minap a fideszes szavazókat, a fideszes képviselőket, az M1 riporterét gyermekrontónak nevezte az összes fideszes politikussal, azok szavazóbázisával, szimpatizánsaival együtt.

Tehát két út át előttünk:

  1. Vagy ignoráljuk az ilyenfajta suttyókat, tudván, hogy előbb-utóbb ott végzik, ahol Jakab.
  2. Vagy felvesszük a kesztyűt, de ebben az esetben le kell ereszkednünk az ő szintjére.

Nehéz, de tartanunk kell magunkat ahhoz, hogy mi ennél sokkal különbek vagyunk, így ezt az utolsó semmirevaló, alja, tróger, primitív embert észre sem véve éljük tovább mindennapjainkat, tudván, hogy hamarosan üdvözölhetjük majd az újabb kétharmadban.

 

mindenszo.hu

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Tűzfalcsoport: Magyar Péter családtagja bíróként küldte padlóra a devizahiteleseket

Rendkívüli interjú Szilágyi Ákossal a 2006-os szobortervvel kapcsolatban – Videó