in ,

Bayer Zsolt a DK-s Rónai Sándorról: „Patkánypofájú, gyáva, sz@r gazember” – Videó – Íme a baloldal igazi arca

RÓNAI, A DÉKÁS…

Ez is egy embertípus. A söpredék esszenciája. A Rónai. A dékás. Aki azt gondolja, mindent megengedhet magának.
Semmi baj. Hideg fej. Előbb-utóbb -de ahogy elnézem, inkább előbb- ezt is le kell majd játszani. Ezzel a patkánypofájú, gyáva, szar gazemberrel is…
– írja Bayer Zsolt.
A hír:

Durva lebukás: a Magyar Nemzet kamerája rögzítette, hogy a DK-s Rónai Sándor lehülyézte az M1 riporterét + videó

Videó:

 

Rónai Sándor nem tudta, hogy a Magyar Nemzet kamerája rögzíti, ahogyan az M1 riporterét hülyézi, le is tagadta azt , de a felvételek nem hazudnak. Rónairól viszont kiderült, hogy igen!

Fél órán belül két botrányt is okozott a DK-s Rónai Sándor. A politikus elsőként burkoltan pedofíliával vádolta meg az M1 riporterét, Császár Attilát. Arról faggatta az újságírót, hogy szokott-e gyerekek nadrágjában turkálni.

A riporter azonnal kikérte magának és azt követelte, hogy a politikus vonja vissza szavait.

Ezt Rónai Sándor többszöri felszólítás után sem tette meg.

Alig fél óra múlva pedig újra provokálni kezdte az újságírót.

A DK-s politikus azt hitte, titokban maradhat a dolog, mert a legtöbb kamera nem rá szegeződött. Csakhogy a Magyar Nemzet operatőre, Fazekas Máté rögzítette, amint egymás után többször is halkan azt kérdezi Császár Attilától,

Hülye vagy?

Mivel a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője úgy gondolhatta, hogy senki nem rögzítette a felvételt, magyarázkodásba kezdett.

Megpróbálta letagadni a letagadhatatlant.

 

(badog.blogstar.hu)Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 


 

Hatalmas a műsor a baloldalon – Egymást anyázzák – Csintalan Sándor árulással vádolta meg a legtöbbet árulózó Márki-Zayt

Kaltenbach Jenő ennek a nemzetnek akar az államfője lenni… Azért ehhez ábrázat kell. Sőt pofa.