in ,

Agyhalál – A kretén belgák sem a migráció miatt tüntetnek, hanem azért, mert szerintük nincs vírus

No komment

Brüsszel, 2021. május 29. Az európai kormányok által a koronavírus-járvány ellen hozott intézkedések és oltási politika ellen tiltakozók és rohamrendõrök az Európai Tüntetés a Szabadságért és a Demokráciáért címmel megtartott brüsszeli demonstráción 2021. május 29-én. MTI/AP/Olivier Matthys

A kedves olvasó most láthatja, hogy milyen hülyék élnek nyugaton. Őket nem a migráció zavarja, azért nem tüntetnek. Nem, a hülye belgák szerint nincs vírus, ezért felvonulnak. No komment.

 


Két tüntetés is volt szombaton Brüsszelben a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések és a vakcináció ellen. A Le Soir című napilap online kiadása arról számolt be, hogy szombat délután csaknem ezren tüntettek az Európai Bizottság főépülete előtt. A demonstráció a belga főváros mellett fekvő parkerdőben kezdődött, a résztvevők nem viseltek maszkot és az egészségügyi előírásokat is figyelmen kívül hagyták. A rendőrség szögesdróttal zárta le a bizottság épülete előtti Schuman teret. A tömeg négy óra elteltével feloszlott, rendzavarás nem történt.

Hét óra környékén egy másik csoport Brüsszel egyik legnagyobb parkjában, a Parc Cinquantenaire-ben gyülekezett, ahol kisebb összecsapások is voltak a hatóságokkal. A beszámoló szerint a tüntetésen nagy számban vettek részt holland állampolgárok is, többen közülük katonai egyenruhát viseltek. A protestálók egy része szolidaritását fejezte ki a szökésben lévő, szélsőjobboldali elveket valló katonával, Jürgen Coningssal.

A különleges katonai kiképzést kapott férfi május 17. óta menekül a belga hatóságok elől. Conings aznap veszélyes fegyvereket tulajdonított el egy laktanya fegyverraktárából, előzőleg pedig megfenyegette az ország legismertebb virológusát, a belga járványvédekezést vezető Marc Van Ranstot.

–  írja a pestisracok.hu.

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Budai Gyula frappáns üzenetben tette helyre a rendkívül buta Fegyőrt: fuss ide, talán még egy lovat is kaphatsz!

      13 perc döbbenet: rendezők és producerek is fenyegették a Gyurcsány-film színészeit – Videó