in ,

Nocsak, nocsak: emberre veszélyesebb, genetikailag módosított koronavírusokat teszteltek volna denevéreken Vuhanban

A vuhani intézet támogatást kért a prohejktre az Egyesült Államokban

Covid-19 Corona Virus 2019-ncov vaccine vials medicine drug bottles syringe injection blue nitrile surgical gloves. Vaccination, immunization, treatment to cure Covid 19 Corona Virus infection Concept

Emberre sokkal veszélyesebb, genetikailag módosított koronavírusokat akartak élő denevéreken tesztelni a Vuhani Virológiai Intézet tudósai, mintegy másfél évvel azelőtt, hogy az első Covid-19-es esetet regisztrálták volna. A vuhani intézet támogatást kért a prohejktre az Egyesült Államokban, de a DARPA, a Pentagon titkos, fejlett, hadászati (vagy védelmi) kutatási részlege visszautasította az ajánlatot- derül ki az Index cikkéből.

A cél jó szándékú volt: azért akartak „kiméra fehérjetüskéket” teregetni denevérbarlangokba, majd embereket is megfertőzni, hogy kielemezzék a koronavírus jelentette veszélyt, a járványkitörés lehetőségének elébe menjenek, és akár még a megfertőzött denevéreket is beoltsák. A 14 millió dolláros támogatástól azonban azért esett el a vuhani intézet, mert a DARPA attól tartott, a vuhani funkciónyereség-kutatással – amelynek célja genetikailag megváltoztatni a szervezetet oly módon, hogy fokozza annak biológiai funkcióit – a vírus még fertőzőbb és még veszélyesebbé válna.

 

BESZTEROIDOZOTT LABORSZÖKEVÉNY

Mindez abban a dokumentumban olvasható, melyet a DRASTIC online nyomozócsoport hozott nyilvánosságra. Ez a csoport kutatta fel azt, hogy a koronavírus nagy valószínűséggel egy beszteroidozott laborszökevény.  A nyomozócsoport állítása szerint a Trump-kormányzat egy tisztségviselője is megerősítette a szóban forgó dokumentum hitelességét. Ez pedig a DRASTIC szerint megalapozza azt a teóriáját, mely szerint a világjárványt okozó új típusú koronavírus mesterséges eredetű. A New York Post megjegyzi: a kutatók vizsgálódásainak legfrissebb eredménye egy héttel azután látott napvilágot, hogy republikánus törvényhozók felszólítottak Anthony Fauci elnöki egészségügyi tanácsadó beidézésére. Felmerült ugyanis a gyanú: Fauci hazudott arról, hogy az ő vezetése alatt álló Nemzeti Allergológiai és Fertőző Betegségek Intézete (NIAID) finanszírozta volna a vuhani koronavírus-kutatásokat. Fauci szerint nem helytálló az az állítás hogy a NIAID funkciónyereség-kutatásokat finanszírozott volna Vuhanban. azt nem tagadta, hogy az intézet pénzt adott volna a vuhani labornak, csak nem éppen génmanipulációra.

Több dokumentum is arra utal viszont, hogy bizony jött onnan pénz dögivel, mely a laborszökevény-teóriát az elejétől fogva cáfoló Peter Daszak brit biológus nevével fémjelzett EcoHealth Alliance nevű szervezeten jutott el a vuhani intézetbe. Az említett denevér és emberi kísérleteket az EcoHealth Alliance-szel együttműködésben fundálta ki a kínai labor.  A Fauci vezette intézet 3,1 millió dollárt ítélt meg a Vuhani Virológiai Intézetnek 2014 és 2019 között, majd ezt megújították, amit a Trump-kormányzat 2020-ban leállított. Ebből az összegből 599 ezer dollár jutott denevér eredetű koronavírusok kutatására.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Agyhalál: már a villamos is dugóban áll a fővárosban

Orbán Viktor üzent a mosléknak: Magyarországon magasabb lesz a minimálbér, mint Gyurcsányék idején az átlagbér volt!