in , ,

Budai Gyula frappáns üzenetben tette helyre a rendkívül buta Fegyőrt: fuss ide, talán még egy lovat is kaphatsz!

Ismét saját kardjába dőlt a momósok miniszterelnök-jelöltje,

Ismét saját kardjába dőlt a momósok miniszterelnök-jelöltje, akit ezúttal Budai Gyula kólintott fejbe a valósággal. A kormánypárti politikus szavai furkósbotként üthettek szöget az önmagától láthatóan nagyon elragadtatott Fekete-Győr András fejében: egy versenyre illene meghívni másokat is…?

Elfelejtette meghívni Budai Gyulát és Németh Szilárdot a futóversenyre, így egyedül kocogott a momós sportrakéta miniszterelnök-jelölt, aki azért kesergett egy jót azon, milyen dolog, hogy nem mennek el a kihívásra a kormánypárti politikusok. Erre reagált Budai Gyula, aki közösségi oldalán azt írta:

Állítólag Fekete-Győr András ma futóversenyre várt a Margitszigetre, de elfelejtett meghívni!

Én pedig a Nemzeti Lovardában vártam, ahol nemzetközi díjugrató verseny van harmadik napja.

Kedves András, fuss ide, és még talán egy lovat is kapsz amire felpattanhatsz!

Mint arról korábban beszámoltunk, kénytelen volt Németh Szilárd és Budai Gyula nélkül futni Fekete-Győr András, aki láthatóan nagyon boldog volt attól, hogy képes egy kört kocogva megtenni a Margitszigeten. Ezzel egyébként éppen azt bizonyította be ország-világ előtt, hogy nem vérezne el sorkatonaként (igen, valóban egy futással akarta bizonyítani… – a szerk.). A két kormánypárti politikus azonban nem érkezett meg a Margitszigetre, amiből a momentumos politikus azt a konzekvenciát vonta le, hogy mivel a “dicsőséges nagyurak” nem voltak sehol, ezért “2022 után sem lesznek”. Fekete-Győr András azonban azt elfelejtette leírni, hogy nem is értesítette a kihívás időpontjáról a kormánypárti politikusokat. Így dicsőült meg egyedül, és bizonyította magának, hogy képes lefutni egy (!) kört a Margitszigeten, és ettől ő már katonaként is megállná a helyét.

(pestisracok.hu)

 

Add tovább!

A Civil Kör Gyurcsányról: újra a tömegbe lövetne, ha tehetné – Videó

Agyhalál – A kretén belgák sem a migráció miatt tüntetnek, hanem azért, mert szerintük nincs vírus